La Snick Ambalaje sunt disponibile ambalaje speciale din carton

0 Shares
0
0
0

Cine nu are încă un furnizor de bază pentru a comanda gama de consumabile și ambalaje de unică folosință, să-și caute. Snick Ambalaje este unul dintre aceștia, pe care se pot baza oricând. Vorbim de un furnizor buzoian care livrează rapid și, în plus, se bucură de diversitate de produse, pentru toate tipurile de restaurante.

De la cei care caută ambalaje speciale carton și până la cei care au nevoie doar de paie sau hârtie de ambalat, toți pot comanda de la acest furnizor. Ce are sau ce face special, aflăm în rândurile ce urmează.

Stoc divers și imediat disponibil

Snick Ambalaje înțelege foarte bine nevoia constantă de stoc de ambalaje. Acestea sunt trecute  pe lista consumabilelor, fără de care funcționarea optimă a unui restaurant nu are cum să se întâmple.

Sunt necesare pentru delivery și meniuri to-go și, în unele cazuri, sunt de bază, dacă servirea nu are cum să se întâmple altfel, chiar și în locație. De la cafenele la rotiserii, de la gelaterii la cofetării, restaurante, firme de catering și până la cei care activează în zona street food, toți pot apela la stocul Snick Ambalaje.

De aici pot fi comandate cu succes tot felul de ambalaje însă, foarte important de precizat, toate acestea vor respecta 100% standardele actuale. Printre altele, este vorba de faptul că sunt biodegradabile, realizate din materiale precum hârtia, cartonul, PLA, trestia de zahăr etc.

Reduceri considerabile aplicate la comenzi diverse

Pentru cei care nu au mai încercat și experimentat colaborarea cu acest furnizor, precizăm că este vorba despre posibilitatea de a comanda rapid, online. Pagina oficială este și portal de comandă. De aici aflăm și că la comenzile mari pot fi aplicate reduceri, de 3 și 5% pentru comenzi bulk sau palet. De asemenea, în funcție de valoarea totală a unei comenzi pot fi aplicate reduceri de până la 10%.

Livrează rapid și în toată țara, are și oferte pentru export, ce putem solicita mai mult?

Snick Ambalaje poate fi soluția pentru promovarea eficientă

În funcție de tipul de ambalaj sau accesoriu – sunt disponibile aici și tacâmuri sau șervețele – în tiraje mici, produsele pot fi și personalizate. Interesant este că pentru cei care doresc să iasă din tipare, pot alege printuri existente precum cel de tip ziar, negru și nu numai.

Ambalajele devin astfel o metodă de promovare și nu una oarecare, ci una chiar eficientă. Dacă ne punem în locul clienților, publicului consumator, ne dăm seama cu rapiditate că parte din experiența culinară pe care o avem cu un anumit prestator de servicii se referă și la ambalajul folosit.

Dacă nu este corespunzător din orice punct de vedere, fie că este vorba de mărime prea mare sau mică, de faptul că nu rezistă și se degradează prea repede, vom trăi dezamăgirea care ne face ulterior să nu mai comandăm din același loc.

Despre ce importanță au aceste produse și cum pot fi comandate aflăm mai multe din pagina oficială.

0 Shares
You May Also Like