La ce se foloseste un sarpe de scurgere?

0 Shares
0
0
0

Daca ati incercat fara succes sa curatati o scurgere infundata cu un plonjor, faceti ce ar face un instalator si folositi un sarpe de scurgere. Serpii scurti vin intr-o varietate de tipuri si dimensiuni. Majoritatea infundarilor de chiuveta pot fi curatate cu un sarpe de scurgere standard de 25 sau 50 de metri.

Pentru scurgeri foarte lungi in casa, ar putea fi necesar sa optati pentru serviciul de desfundare canalizare de la Calypso Mono. In cazul in care aveti de gand sa remediati pe cont propriu problema, iata cateva detalii care va pot fi de mare ajutor.

WC

O oprire a toaletei este probabil cea mai comuna dintre toate infundarile casnice. Daca oprirea este in toaleta propriu-zisa sau in canalul apropiat de toaleta, ar trebui sa curatati infundarea cu ajutorul unui sarpe de toaleta. Nu este sigur sa folositi un alt tip de sarpe intr-o toaleta.

Inainte de a trece prin capcana toaletei, un sarpe de toaleta poate fi impins pana in gatul toaletei, astfel incat sa nu razuie partile interioare ale vasului de toaleta. De asemenea, cablul sarpelui de toaleta este suficient de rigid, astfel incat acesta nu se va bucla din nou cand se loveste de oprire.

Drenele de tub

Cadele si combosul cu cada / dus sunt infasurate prin scurgerea prealabila a cadei. Pentru a sterge o cada infundata, mai intai, verificati sa va asigurati ca nu exista o colectie de par lipita in parul incrucisat al scurgerii cada. Este posibil sa fie nevoie sa indepartati dopul pentru cada pentru a accesa parul incrucisat.

In cazul in care parul incrucisat este curat, este posibil ca oprirea cazii sa fie mai departe in scurgere si puteti sarpe scurgerea tubului prin revarsat. Utilizati un sarpe de scurgere standard cu un cablu de 1 / 4- sau 5/16 inci. Cablurile mai grele pot fi greu de trecut prin coturile din capcana de sub tub si ar putea deteriora conducta de scurgere.

Scurgeri de dus

O scurgere pentru un dus standard (nu o combo cu cada / dus), de obicei, are o scurgere de 2 inci care merge direct in jos intr-o capcana sub baza dusului. Desi acest lucru este mai mare decat o scurgere de cada, este inca o idee buna sa folositi un sarpe standard cu un cablu de 1 / 4- sau 5/16 inci, astfel incat cablul sa treaca usor.

Majoritatea serpilor de 1/4 inch sunt prevazuti cu un cablu de 25 de picioare, care este destul de lung pentru a sterge o oprire de dus. Infundarile de dus sunt de obicei cauzate de o acumulare de fir de par si sapun si sunt usor de curatat.

Drenajele masinii de spalat

Multe linii de scurgere ale masinii de spalat au o curatare in apropierea masinii de spalat, care poate fi folosita pentru a conduce sarpele direct in conducta de scurgere.

Daca oprirea este aproape de masina, cum ar fi in capcana sau banda, puteti utiliza un sarpe mic standard si sa-l derulati in jos pe capat si prin capcana. Daca oprirea este mai departe de linie, ar trebui sa alimentati sarpele prin curatare si este posibil sa aveti nevoie de un mini-rooter cu un cablu de 50 sau 75 de picioare.

Drenele de bucatarie

Drenele de bucatarie pot include o curatare pe un perete exterior (doar in conditii de clima calda) sau in interiorul dulapului de la chiuveta sau in zona subsolului sau a spatiului de dedesubt de sub bucatarie.

Daca da, este mai bine sa drenati scurgerea de la curatare. Un sarpe de scurgere standard de 25 sau 50 de metri ar trebui sa faca fata cerintelor. Daca oprirea a avut loc inainte de curatare, poate fi necesar sa deconectati capcana P de sub chiuveta si sa alimentati sarpele direct in conducta de scurgere.

Golile de chiuveta de la baie

Multe opriri de scurgere a toaletelor se datoreaza infundarii parului din jurul ansamblului de pop-up. S-ar putea sa ajungi la zona infundata cu ajutorul unor cleste cu ace, cu un carlig pe capat. In caz contrar, deconectati capcana P si verificati-l daca nu sunt infundari.

Daca nu gasiti nimic in capcana sau in zona pop-up, atunci oprirea este mai departe de linie si poate fi prinsa de sub chiuveta. Un sarpe standard de 25 de metri de scurgere are grija de cele mai multe opriri ale chiuvetei din baie.

Drenajele principale

O scurgere principala, sau canalul principal, are de obicei un diametru de 3 sau 4 inci si necesita o slefa pentru canalizarea pentru a sterge cele mai multe opriri. Utilizarea unui sarpe standard sau poate duce la probleme, cum ar fi dublarea cablului pe sine sau legarea in noduri in interiorul conductei de scurgere.

Acest lucru se intampla deoarece cablul nu este suficient de rigid si incaperea suplimentara a conductei cu diametru mare permite cablului sa se infasoare in noduri.

Filetele de canalizare de dimensiuni mari au cabluri de 5/8 sau 3/4 inci, care sunt foarte rigide, astfel incat nu se rasucesc si nu se blocheaza usor. Grosile de canalizare sunt de obicei disponibile la centrele de inchiriere pentru inchiriere de o jumatate de zi (4 ore) si toata ziua.

Sunt minunate pentru a impinge sau taia prin cele mai multe opriri, inclusiv cele cauzate de radacinile enervante ale copacilor Asigurati-va ca obtineti o lectie rapida despre exploatarea masinii de la compania de inchiriere; ele pot fi periculoase daca nu sunt folosite corect.

0 Shares
You May Also Like