La ce proceduri sa apelam pentru zona decolteului?

La ce proceduri sa apelam pentru zona decolteului?

0 Shares
0
0
0

Cu trecerea timpului, zona decolteului ca orice alte zone ale corpului isi pierde din elasticitate. Aceasta zona a corpului deseori neglijata de catre femei, dar poate fi un punct central foarte atractiv atunci cand este ingrijita corespunzator.

Exista mai multe proceduri pentru zona decolteului disponibile pentru a trata si a imbunatati aspectul despre care o sa discutam in acest articol.

Liposuctia

Aceasta procedura chirurgicala poate fi utilizata pentru a elimina grasimea in exces din zona decolteului. Liposuctia poate fi efectuata cu anestezie generala si poate dura intre 1-3 ore, in functie de cantitatea de grasime de indepartat.

Liftingul sanilor

Aceasta procedura poate fi utilizata pentru a ridica si a intari tesuturile sanilor, in special in cazul in care acestea au pierdut tonusul datorita varstei sau pierderii in greutate. Liftingul sanilor poate fi efectuat sub anestezie generala si poate dura intre 2-4 ore.

Terapia cu radiofrecventa

Aceasta procedura non-invaziva poate fi utilizata pentru a imbunatati textura pielii si pentru a elimina ridurile fine din zona decolteului. Terapia cu radiofrecventa poate fi efectuata sub anestezie locala si poate dura intre 30-60 minute.

Tratamentul cu laser

Acesta poate fi utilizat pentru a reduce vergeturile, a elimina petele si a imbunatati textura pielii din zona decolteului. Tratamentul cu laser poate fi efectuat sub anestezie locala si poate dura intre 30-60 minute.

Injectarea cu acid hialuronic

Aceasta procedura non-invaziva poate fi utilizata pentru a reda volumul pierdut si pentru a elimina ridurile fine ale decolteului. Injectarea cu acid hialuronic poate fi efectuata sub anestezie locala si poate dura cateva minute.

Microdermoabraziunea

Aceasta procedura non-invaziva poate fi utilizata pentru a elimina celulele moarte de la suprafata pielii, pentru a imbunatati textura si a reduce petele. Microdermoabraziunea se efectueaza sub anestezie locala si poate dura intre 30-60 minute.

Peeling-ul chimic

Acesta pote fi utilizat pentru a elimina straturi superficiale de piele, pentru a imbunatati textura, pentru a reduce petele si pentru a elimina ridurile fine.

Tratamentul cu lumina intens pulsata

Aceasta procedura non-invaziva se foloseste pentru a reduce petele si pentru a imbunatati textura pielii din zona decolteului. Acest tratament cu lumina intens pulsata se efectueaza si el sub anestezie locala si poate dura intre 30-60 minute.

Orice femeie isi doreste ca zona decolteului sa arate mai atractiv in diferite tinute. Cu trecerea aniilor este normal ca aceasta zona sa se degradeze si sa nu mai arate exact ca in tinerete, cu toate astea cu tratamentele potrivite aceasta situatie poate sa fie rezolvata.

Este foarte important sa discuti cu un medic/ chirurg estetician sau un specialist in domeniu pentru a determina care procedura este cea mai potrivita pentru nevoile si obiectivele tale.

De asemenea trebuie sa luam in considerare mereu riscurile si beneficiile fiecarei proceduri si sa se discute planul de ingrijire post-procedura pentru a mentine rezultatele obtinute.

Alaturi de un specialist sau medic profesionist in domeniul sau cu siguranta o sa iei cea mai buna decizie in legatura cu procedurile pentru zona decolteului si o sa obtii aspectul mult dorit. Totul va fi mai simplu, tinand cont de toate aspectele importante.

0 Shares
You May Also Like