Jocuri pe smartphone pe care trebuie sa le incerci

0 Shares
0
0
0

Jocuri pe smartphone pe care trebuie sa le incerci
In acelasi timp cu cresterea numarului de posesori de smartphone a crescut si numarul de service-uri GSM. Este si normal acest lucru, deoarece un singur service nu ar face fata la cate telefoane sunt de reparat.

Cu cat traiesti intr-un oras mai mare, cu atat numarul de service-uri este mai mare. Daca de exemplu te intereseaza un service GSM Bucuresti si ai nevoie de o recomandare, iti sugeram sa intri pe www.servicegsm.ro. Daca nu ai incredere in recomandarea noastra, ia in calcul recomandarea unei persoane care a mai apelat la un service GSM Bucuresti. Este foarte probabil sa ti se recomande tot acest service, deoarece are angajati profesionisti care isi respecta clientii oferindu-le servicii de calitate.

Dar, lasam acum service-urile si ne indreptam spre jocuri. Multi dintre posesorii de smartphone isi cumpara un telefon puternic pentru a se bucura de tot felul de jocuri. Astazi vom discuta de o parte din acestea. Ele creaza usor dependenta, chiar daca in aparenta sunt banale.

Beyond Ynth

[adsenseyu1]

Jocul este banal, dar te prinde foarte repede. Protagonistul este un gandacel care trebuie sa mute tot felul de cutii fara a ramane strivit sub ele. Gandacelul are de depasit tot felul de obstacole si de castigat tot felul de premii care-i imbunatatesc performantele. Beyond Ynth este disponibil pe Android si iOS.

Timberman

Un joc absolut banal, un joc ce nici macar nu are o grafica impresionanta, ci dimpotriva totul este destul de pixelat. Practic, ai un omulet care e taietor de lemne si taie un copac ce are o lungime vesnica. Tot ce trebuie sa faci e sa tai din copacul respectiv fara a-ti veni crengile de pe laterale in cap. Jocul a fost descarcat de peste 15 milioane de utilizatori si este disponibil pe Android si iOS.

Mikey Hooks

Jocul ne aminteste de Super Mario, deoarece foloseste o grafica asemanatoare, dar si un sunet asemanator. De asemenea, Mikey (omuletul din joc), trebuie sa stranga monede si sa se salveze din tot felul de pericole, cum ar fi tepii, tot felul de carlige si roboti. Jocul a fost lansat in august 2013 si este disponibil pe Android si iOS.

[adsenseyu1]

Turbo Bugs 2

Un joc cu o grafica foarte vesela care a starnit interesul utilizatorilor de smartphone-uri. In centrul atentiei se afla un gandacel care incearca sa depaseasca tot felul de pericole pentru a ajunge la destinatie. Sunetul este de asemenea unul vesel, iar jocul poate crea foarte usor dependenta. El este disponibil atat pentru telefoanele cu Android, cat si pentru cele cu iOS.

Jocurile pe telefon au starnit interesul dintotdeauna. Unele dinte ele sunt din ce in ce mai performante, cu o grafica din ce in ce mai impresionanta. Altele insa, pastreaza o grafica veche, insa si ea prinde la publicul interesat.

Ca si utilizator de smartphone care obisnuieste sa se joace, trebuie sa ai grija, deoarece jocurile creaza foarte usor dependenta, o dependenta de care scapi cu greu. Joaca-te cu masura si alege cele mai potrivite jocuri pentru tine.

0 Shares
You May Also Like