Intrebari frecvente legate de fotografiile pentru videochat?

Intrebari frecvente legate de fotografiile pentru videochat?

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, fotografii precum Andreescu Gabriel fotograf videochat au din ce in ce mai multe sedinte foto, iar numarul acestora ar putea creste daca doamnele si domnisoarele ar stii mai multe detalii despre fotografiile boudoir. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt curiozitatile femeilor in ceea ce priveste aceste fotografii.

Cum va contactez pentru a face o programare?

Persoanele interesate de o sedinta foto cu Andreescu Gabriel, pot accesa site-ul oficial al fotografului, iar acolo pot gasi adresa de email si numarul de telefon, iar apoi pot contacta fotograful iar in functie de timpul liber al ambelor parti se poate stabili o intalnire pentru stabilirea detaliilor colaborarii si pentru data sedintei foto.

Intrebari frecvente legate de fotografiile pentru videochat?

Cat de repede se poate programa o sedinta foto?

Nu exista un raspuns general valabil. Depinde de gradul de ocupare al fotografului in primul rand, dar si de perioada din an. Cateodata exista posibilitatea de a face programarea sesiunii foto chiar si pentru ziua in curs sau pentru ziua imediat urmatoare.

Faceti si clipuri video?

Exista fotografi profesionisti precum Andreescu Gabriel care realizeaza si clipuri video/ teasere video in acelasi timp cu sesiunea foto, astfel nu va fi nevoie de 2 drumuri la make-up/coafor.

In cat timp sunt gata pozele si video?

Cu sigurnata fiecare model care participa la o asemenea sedinta foto isi doreste ca fotografiile si materialul video sa fie terminate cat mai repede. Timpul de livrare al fotografiilor si al materialelor video depinde foarte mult de cat de ocupat este fotograful. De regula in 3-5 zile pachetul cu fotografii si materiale video trebuie sa fie gata, insa cateodata, din cauza sesiunilor programate se poate prelungi acest termen cu inca 1-2 zile, dar veti sti acest lucru de la bun inceput.

Cum primesc pozele si clipul?

In ceea ce priveste fotografiile si clipurile video trebuie sa stiti acestea vor fi livrate fie online pe mail, fie predare personala pe stick/DVD.

Pot sa vin cu cineva sa asiste la sedinta?

Exista fotografi profesionisti care permit acest lucru, dar exista si fotografi care nu permit ca modelele sa vina insotite la sedinta foto, deoarece persoana care le insoteste le poate distrage atentia. Totul depinde insa de fotograf si de intelegerea pe care o va incheia cu clienta.

Primesc toate pozele?

Aceasta intrebare este foarte des adresata de catre modele. Ei bine, fotograful va realiza mai multe fotografii pentru a avea de unde sa aleaga. In final, acesta va livra numarul de fotografii stabilit de dinainte. Fotografiile vor fi retusate profesional astfel incat sa fie perfecte.

Va deplasati si in locatia aleasa de mine?

Exista deja fotografi care colaboreaza cu diferite studiouri de videochat, sau care au propriul lor studio, insa acestia nu ar refuza sa efectueze sedinte foto si in alte locatii precum intr-un hotel sau chiar in natura daca li se va cere acest lucru.

Cat costa o sedinta foto?

Raspunsul pentru aceasta intrebare difera de la fotograf la fotograf, in functie de numarul de fotografii, in functie de tinutele in care sunt realizate fotografiile, in functie de locatie (un fotograf din Bucuresti de exemplu, va solicita un pret mai mare pentru a face fotografii in Braila de exemplu).

Asadar, acestea sunt cateva curiozitati ale femeilor legate de aceasta categorie de fotografii.

0 Shares
You May Also Like