Intre comod si elegant: o prapastie adanca

0 Shares
0
0
0

Mi-au placut intotdeauna hainele comode dar care sa-mi ofere si acea nota de sic pentru a ma simti deosebita. Oare asta nu place oricarei femei? Eu zic ca da, chiar daca uneori suntem delasatoare in ce priveste a da atentie acelor detalii care aduc nota de sic. Este adevarat, hainele comode, confortabile, nu vor fi si elegante.

Eleganta iti impune o anumita atentie pe care o acorzi trupului, miscarilor acestuia atunci cand esti imbracata cu o haina eleganta. Nu ai sa dansezi pe muzica populara cu o rochie eleganta pe tine.

Ma rog, azi se mai practica asa ceva pe la unele nunti. Topaiala in hainele elegante este ridicola, caraghioasa si de prost gust. Mai bine imbraci niste haine comode si cu asta basta.

Nimeni nu mai are nimic de comentat. Si asa se face ca intre comod si elegant exista o limita foarte bine definita. Se poate insa sa mimezi comoditatea prin rochii de seara elegante, ca si cand nu ar fi nimic special in tinuta aleasa. O sa va spun ca mimezi cat mimezi insa abia astepti sa te descotorosesti de rochie si sa te imbraci intr-o pijama sau intr-un trening.

Exista si cazuri de persoane care sunt atat de obisnuite sa poarte numai haine elegante incat nu se simt bine altfel. Dar mai rar intalnesti asa ceva. Sa nu-mi spuneti mie ca si cel mai bogat om de pe pamant nu prefera cateodata sa stea o zi intreaga in blugi sau in tricou sau cea mai bogata femeie sa nu stea la televizor imbracata intr-un capot lejer sau intr-un trening, fie el de firma.

Prin natura lui, omul este o fiinta care tinde spre confort, spre comoditate si lenevie. Iar pentru aceste trei stari a inventat chiar si haine. Miscarea, actiunea l-a determinat sa confectioneze insa hainele elegante. Ca sa determini o reactie favorabila la ceilalti cu ajutorul hainelor te misti spre zona eleganta a domeniului.

Hainele elegante vor fi un aliat important si-ti vor aduce admiratia multdorita. Efectul este de cele mai multe ori pozitiv si plecand de la aceasta tot hainele iti vor da incredere in propriile forte.

In astfel de cazuri, comoditatea, confortul nu-si mai au locul decat abia dupa incheierea actiunii. Abia atunci iti poti permite sa te relaxezi si sa te imbraci cum doresti. Daca atributele acestea tin de intimitate, eleganta tine de exterior si de miscarea fiecaruia in acest exterior.

0 Shares
You May Also Like