Informatii utile despre botox

0 Shares
0
0
0

Toate persoanele care cauta pret marire buze stiu ca aceasta nu este considerata o procedura chirurgicala. Cu toate acestea, inainte de a face un tratament cu botox, ar trebui sa consultati dermatologul sau chirurgul plastic daca doriti sa adaugati volumul buzelor.

Ce altceva mai puteti utiliza pentru plumping?

Reglarea buzelor se face in primul rand in scopuri estetice, fie ca este vorba de reducerea aspectului unui zambet gingival sau de obtinerea buzelor mai pline.

Unii adulti ar putea fi, de asemenea, interesati de plumping pentru buze pentru a contracara efectele imbatranirii, deoarece plinatatea buzelor poate scadea odata cu varsta. Botoxul nu poate rezolva aceasta problema, dar poate fi folosit si pentru umplerea buzelor injectabile.

Exista mai multe optiuni de alegere atunci cand decideti cu privire la umplutura de buze corecta pentru rezultatele dorite. Unele injectabile de buze populare folosesc ingrediente cum ar fi acidul hialuronic.

Botox si alte injectii ale buzelor sunt eficiente pentru ceea ce sunt menite sa faca. Cu toate acestea, fiecare va da rezultate diferite. Este important sa discutati optiunile si rezultatele pe care le doriti cu medicul dumneavoastra pentru a determina ce tratament este potrivit pentru dumneavoastra.

Daca doriti ceva mai permanent, adresati-va medicului dumneavoastra despre substantele de umplere a buzelor care utilizeaza substante grase sau alte substante. Aceste optiuni necesita o procedura chirurgicala care va poate creste riscul posibilelor complicatii.

Cum ramane cu Botox-ul pentru a netezi liniile de langa buze si ridurile?

Utilizarea cosmetica primara pentru injectiile cu Botox este de a reduce sau elimina temporar liniile si ridurile de pe fata, inclusiv zona buzei.

Liniile si ridurile de buze se dezvolta in mod natural in timp ca urmare a:

 • rasului
 • zambetului
 • incruntarii
 • sarutului
 • fumatului
 • imbatranirii

Daca doriti sa reduceti liniile, discutati cu dermatologul sau chirurgul plastic despre optiunile dvs. Acestia pot recomanda umpluturi pentru buze injectabile, daca doriti sa adaugati si volum.

Care sunt posibilele efecte secundare si riscurile utilizarii Botoxului?

Botox si alte injectii ale buzelor sunt considerate sigure atunci cand sunt efectuate de un medic specialist licentiat. Toti medicii trebuie sa respecte liniile directoare privind siguranta stabilite de Administratia SUA pentru Alimentatie si Medicamente. Cu toate acestea, utilizarea toxinei botulinice in zona periorala (in jurul buzelor) este inca considerata “fara eticheta” de catre FDA.

Cu toate acestea, este posibil sa aveti totusi efecte secundare usoare in urma procedurii. Acestea dureaza de obicei cateva zile si pot include:

 • amorteala la locul injectarii
 • vanatai la locul injectarii
 • umflarea, care poate determina ca buzele sa para temporar mai mari decat se asteptau posesorii
 • sensibilitate
 • durere de cap
 • greata

Exista anumite riscuri specifice injectiilor in jurul gurii. De exemplu, efectul de relaxare care slabeste muschii buzelor si reduce aparitia ridurilor poate, de asemenea, sa va impiedice abilitatea de a impusca, saruta, fluiera si suge prin paie.

S-ar putea chiar sa va afecteze vorbirea si exprimarea. Unii oameni spun ca muscatul buzelor in mod inadecvat va fi diminuat dupa aplicarea de botox.

Reactii secundare rare sau grave sunt, de asemenea, posibile daca Botox-ul se deplaseaza de la muschiul vizat in alte locuri din organism.

0 Shares
You May Also Like