Gelurile potrivite pentru o manichiura de vedeta

0 Shares
0
0
0

O femeie care se respecta si care vrea sa se mentina in tendinte se preocupa de fiecare aspect ce ii vizeaza imaginea – incepand de la imbracaminte, incaltaminte, accesorizare si pana la coafura, manichiura, pedichiura etc.

Referitor la manichiura, cu siguranta ca aceasta este ca o carte de vizita a reprezentantelor feminine. Asta inseamna ca e de dorit sa fie ingrijita intocmai, daca se poata sa iasa in evidenta chiar prin detalii elegante, care sa o avantajeze.

Tot mai populare sunt unghiile realizate prin constructii de gel special. De fapt sunt de mult o normalitate si sunt alese de femeile din toata lumea. Este calea cea mai simpla de a avea manichiura dorita, intotdeauna perfecta.

Un kit unghii personal este de dorit, cu toate ca cele mai multe apeleaza la ajutorul unui salon in acest sens. Unghiile cu gel reprezinta metoda de manichiura cea mai raspandita, alaturi de cea cu acril. Ai posibilitatea sa le aplici fie ca strat protector, fie ca unghii false, dupa caz.

Daca iti doresti ca rezultatele sa fie deosebite si sa obtii o manichiura impecabila trebuie sa alegi atent kitul pentru unghii, in mod deosebit gelul. Te raportezi in acest sens la rezultatele pe care doresti sa le obtii si incepi cautarea.

Aspecte de avut in vedere in realizarea unei manichiuri ireprosabile

Trebuie sa tii cont de tipul unghiilor daca vrei ca forma aleasa sa iasa asa cum trebuie. Spre exemplu, persoanele cu unghii mici gasesc o adevarata scapare in ceea ce priveste o manichiura moderna – pot opta pentru cele cu gel, in lungimea dorita sau pur si simplu o acoperire cu oje semipermanente.

Indeosebi cele care au in vedere ajutorul unei manichiuriste experte pot avea manichiura de vis. Conteaza desigur si ca accesoriile si gelurile folosite de salonul ales sa fie calitative. Sunt o recomandare cele care isi aprovizioneaza stocurile de pe noliashop.com.

Daca nu stii spre ce model de manichiura sa iti indrepti atentia, poti avea in vedere clasica manichiura french. Este destul de frecvent aleasa pentru ca rezista cu succes cateva saptamani. Poti opta pentru un aspect mai natural al acestora.

In cazul in care esti interesata de o manichiura cu unghii lungi, trebuie sa stii ca ai nevoie de intretinere la acestea. Nu este asta o problema insa. Daca detii acasa un kit unghii corespunzator, poti sa faci asta personal. O alta solutie este de a utiliza o protectie cu gel sau si mai simpla este aplicarea ojelor semipermanente.

Nu este tocmai o misiune dificila sa ai unghiile visate si sa te bucuri de acestea fara grija deteriorarii imediate. Atat timp cat te porti atent cu ele, le poti mentine pentru saptamani intregi. Este necesar sa ai la indemana uneltele necesare si apoi poti incerca si descoperi modele o multime, chiar tipuri de pictura, aplicatii de pietricele, sclipici, spre exemplu.

Sunt in tendinta culorile electrizante, intense, dar si cele stralucitoare. Poti avea in vedere modele cu forme geometrice, cu motive traditionale – poti sa pui in practica tot ce iti trece prin cap si ai nevoie doar de imaginatie pentru ca NoliaShop.com iti ofera instrumentele si solutiile prin care sa faci asta.

0 Shares
You May Also Like