Eyelinerul – instrumentul esential al machiajului de zi cu zi

0 Shares
0
0
0

 In ultima perioada, eyelinerul si-a facut loc in trusa de machiaj a multor femei. Reprezinta un instrument usor de folosit, eficient si care aduce efectul original al unui machiaj. La inceput, femeile petreceau foarte mult timp incercand sa realizeze o linie perfect dreapta si perfect simetrica cu cea de la celalalt ochi, lucru deranjant pentru barbatii nerabdatori care le asteptau sa iasa in oras.

Unele dintre femei considera acest produs chiar si astazi dificil de folosit, iar din aceasta cauza au ales sa nu il achizitioneze pentru a nu se complica. Prefera creioanele de ochi obisnuite care nu dau atatea batai de cap.

Intuind acest aspect, producatorii unor astfel de produse au investit foarte mult pentru ca aceste eyelinere sa se poata aplica repede si usor. Pentru o aplicare rapida conteaza foarte mult consistenta lichidului si pensula.

Printre ultimele produse in materie de eyelinere este eyelinerul gel care, datorita fluiditatii sale nu se usuca atat de repede si poate fi intins usor. De asemenea, pot fi reparate rapid anumite greseli de aplicare.

Cele waterproof sunt rezistente la apa, insa nu absolut toate cele care prezinta acest avantaj sunt intr-adevar asa. Este foarte important ca aceste eyelinere sa fie testate in magazin, inainte de a fi cumparate pentru a evita o dezamagire. Un aspect deosebit de important este legat de felul in care acestea sunt aplicate.

Este recomandat ca peste zi sa se traseze o linie mai subtire cu o codita scurta care sa accentueze ochii atat cat este nevoie. Pentru un machiaj de seara, aceasta linie se poate ingrosa, iar codita se poate alungi chiar si pana acolo unde creeaza un aspect de ochi de pisica. Este total gresit si nepotrivit ca aceasta linie sa fie mult prea groasa sau alungita pe parcursul zilei.

Mai ales atunci cand eyelinerul este negru, ochii mult prea mult evidentiati vor fi remarcati la lumina naturala si nu vor atrage aprecierea celor din jur. Insa, eyelinerul poate fi purtat in geanta alaturi de ruj si va fi de mare ajutor atunci cand apare o intalnire neasteptata la finalul zilei.

0 Shares
You May Also Like