Dupa ce criterii iti alegi setul de pensule pentru machiaj?

0 Shares
0
0
0

Daca esti din categoria celor perfectioniste, atunci sigur ai constientizat importanta unui set pensule machiaj profesional.

Nu poti face nici un compromis vizavi de calitatea acestora, astfel ca sesiunea de cumparaturi va necesita implicarea ta deplina. Nu poti alege in graba si nici fara a te uita peste eticheta produsului care ti-a atras atentia. Conteaza o sumedenie de aspecte cand faci astfel de achizitii.

Nu poti risca sa iei o pensula prea mica pentru aplicarea fardului, spre exemplu, pentru ca manipularea ei va fi obositoare si nici nu vei putea realiza o acoperire corespunzatoare.

Conteaza marimea acesteia deci, insa asta nu inseamna ca vei exagera in acest sens. Daca ai un ten cu probleme, cu atat mai mult te va interesa acest aspect.

Ca sa fii sigura ca ai mereu la indemana cele necesare, trebuie sa alegi un set de pensule complet. Tu stii ce tipuri de machiaj te avantajeaza si pe care le poti realiza fara cusur pe cont propriu.

Poate ca pentru anumite ocazii speciale vei apela la ajutorul unei profesioniste, dar pana atunci trebuie sa inveti sa iti perfectionezi tehnicile. Numai avand la indemana setul potrivit si cosmetice de calitate vei progresa in acest sens.

Pensulele de machiaj – arme pentru un arsenal de beauty complet

Orice make-up artist ai intreba, iti va spune ca instrumentele pe care le folosesti definesc reusita tehnicii pe care o aplici in efectuarea machiajului. Sunt multi cei care prefera sa foloseasca degetele pentru a aplica fondul de ten, spre exemplu.

Nu e gresit – si unii experti fac asta. Insa numai atunci cand ai un set pensule machiaj Pandera o sa obtii o precizie scontata. Te scutesti astfel si de produsul cosmetic ce iti ramane pe mana si cu care iti poti murdari hainele – e suficienta o secunda de neatentie.

Ca sa fii sigura ca ai bifat o alegere potrivita, este necesar ca setul sa includa mai ales pensula pentru fondul de ten, cea pentru pudra, fard de pleoape, blush, gene si spancene, ruj, dar si pentru blending.

Depinde de la caz la caz daca vor fi toate necesare. Spre exemplu, daca esti adepta unui stil care tinde mai mult spre natural ai nevoie de minimul necesar. Nu este nimic anormal sa iti exprimi astfel increderea in tine in era machiajului excesiv.

Nu orice gasesti pe piata este bun, motiv pentru care am facut mai sus si mentiunea magazinului PANDERA. Daca vrei calitate, trebuie sa te raportezi nu doar la faptul ca setul trebuie sa fie complet.

De asemenea te va interesa parul ce il au la baza, dimensinile si asa mai departe. Nu vei dori sa ramana urme neuniforme dupa ce crezi ca ai finalizat machiajul sau chiar fire ale periei, dupa cum se intampla de obicei in cazul seturilor de o calitate inferioara.

Poti sa ai in vedere si costurile unor astfel de seturi ca sa iti faci o idee vizavi de care sunt calitative si care te vor dezamagi. Desigur ca nu ai de unde sti cu adevarat dupa ce ai folosit pensulele sau cand desfaci produsul si le analizezi. Recomandarea mea ramane Pandera.ro. Intra pe site si comanda ceea ce ai nevoie la pretul potrivit.

0 Shares
You May Also Like