Decoratiuni de vis pentru Craciun

0 Shares
0
0
0

Unul din motivele datorita caruia asteptam atat de mult Craciunul, este acela ca in aceasta perioada locuintele noastre sunt frumos decorate cu cele mai interesante instalatii luminoase si decoratiuni de Craciun special alese.

In urmatoarele randuri vom discuta putin despre decoratiuni de vis pentru Craciun, astfel incat de sarbatori, sa aveti cateva idei de vis, pentru a va decora locuinta.

Vatra si mantaua ei ulterioara au servit ca piesa centrala si loc de adunare in casa familiei de mii de ani. Cand a luat nastere pentru prima data in perioada medievala, mantaua a fost un plus functional la semineu, in timp ce in istoria mai recenta a devenit un element decorativ pregatit pentru a arata stilul personal al celor care locuiesc in casa.

Timp de zece zile din an, mantaua ta ar putea servi ca loc in care sa prezinte fotografii de familie, memento-uri pretuite si diverse piese cu accent de acasa, dar cand soseste sezonul de sarbatori, acest spatiu se transforma intr-o scena pe care magia Craciunului devine vie.

Lumini de semne de bricolaj

Creati un semn festiv luminos pentru camaruta. Semnul ar putea spune orice iti place. „Craciun fericit”, „Ho, Ho, Ho” si „Let it Snow” sunt doar cateva fraze populare perfecte pentru un decor de manta de Craciun.

Ghirlanda de Craciun si coroane

Asezarea unei ghirlande peste manta si agatarea unei coroane chiar deasupra este un mod frumos si clasic de a decora vatra pentru Craciun. Verdeata sarbatorilor, luminata sau neluminata poate fi lasata goala, impodobita cu arcuri rosii sau infrumusetata cu ornamente si accente pentru a se potrivi cu decorul bradului tau de Craciun.

Daca atarnati o coroana aprinsa deasupra mantalei, alegeti un cablu de extensie care sa se potriveasca cu culoarea peretelui dvs. si asigurati-va ca dopul pentru coroana este in partea de jos cea mai apropiata de manta cand o atarnati.

Puteti, de asemenea, infasura o coroana neluminata cu lumini actionate cu baterii pentru a evita cablurile de lumina la un loc. Ghirlanda predecorata si coroanele cu lumini actionate cu baterii sunt, de asemenea, disponibile pentru a crea un afisaj coordonat cu manta de Craciun.

Setarea scenelor cu decoratiuni de manta de Craciun

Perii pentru copaci de Craciun, zapada necorespunzatoare, ornamente si piese din satul de sarbatori pot fi folosite pe manta pentru a crea un decor minunat. Ascundeti mini faruri cu snur sub paturi de zapada pentru a crea o stralucire de dedesubt sau de a scoate lumini minuscule de zana in si in jurul pieselor decorative pentru a adauga o nota festiva pe ecranul dvs. de mana de Craciun.

Lumini de Craciun pentru semineu

Daca semineul tau este pur decorativ si nu functional, atarnarea unor instalatii luminoase de Craciun cu icicle sau a lampilor pentru perdele este o optiune cu adevarat distractiva pentru decorarea spatiului.

Puneti cativa busteni decorativi sau felinare cu lumanari in semineul dvs. pentru un plus de farmec. Luminile cu snur de ghirlanda si ramurile luminate sunt, de asemenea, o modalitate frumoasa de a decora o manta.

Adaugati flori, ornamente si alte accente decorative la aceste lumini pentru a se potrivi cu orice alte decoratiuni de Craciun pe care le-ati afisat in camera.

0 Shares
You May Also Like