De unde iti poti cumpara articole de vestimentatie?

De unde iti poti cumpara articole de vestimentatie?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vorbim despre articolele de vestimentatie, trebuie sa precizam faptul ca acestea se impart in mai multe categorii.

De exemplu, daca discutam strict despre femei, acestea pot sa fie haine sport, pe care doamnele si domnisoarele sa le poarte cand merg la sala de fitness, sau cand merg la alergat ori la aerobic.

In cazul in care isi doresc tinute elegante, atunci cu siguranta doamnele isi vor indrepta atentia spre rochii elegante de seara, sau spre rochii de zi, pe care le vor purta de fiecare data cand situatia o va cere.De unde iti poti cumpara articole de vestimentatie?

Doamnele si domnisoarele, cu siguranta isi vor indrepta atentia si spre mai multe perechi de blugi, pe care le vor purta de fiecare data cand vor avea ocazia. Vor putea sa poarte blugi chiar si atunci cand vor merge la service, sau cand vor merge la cumparaturi, ori cand vor iesi in oras.

Ei bine, si daca tot am lasat blugii la urma, in continuare vom vorbi putin despre cele mai indragite modele de blugi de catre femei.

Tipul de blugi boyfriend este fara indoiala, unul dintre cele mai apreciate tipuri de blugi din ultimii ani, si sunt destul de simplu de recunoscut.

Datorita croielii lejere, si a uzurilor sau a rupturilor improvizate, acesti blugi sunt asociati cu ceva ce ai imprumuta din garderoba iubitului tau.

Ca si o reactie la aparitia pe piata a blugilor boyfriend, au aparut blugii girlfriend, care reprezinta o variant mai feminine a blugilor boyfriend, insa in comparatie cu acestia, croiala blugilor girlfriend este mai stransa in zona fundului si in zona gambelor.

Blugii mon jeans reprezinta un alt model de astfel de pantaloni indragiti de catre femei, si au aparut initial dintr-o gluma. Acestia fac referire la blugii din anii 1980, si sunt asociati cu garderoba unei mame care se bucura de tinerete in anii 1980.

Croiala acestor pantaloni lasa impresia unui fund care pare mai lung si mai plat, nefiind considerat foarte atragator, exact ca si cum ar fi pantalonii unei mame casnice din zilele noastre.

Un alt model de blugi indragiti de catre femei, sunt blugii skinny fit, care reprezinta unul din cele mai versatile stiluri de blugi ce pot fi gasiti in garderoba unei femei. Acesti blugi sunt la fel de populari precum blugii evazati, si sunt indragiti de catre student, de catre fashionista si de catre rockstaruri.

Blugii bootcut sunt si ei indragiti de catre doamne si domnisoare, fiind usor evazati sau largi de la genunchi in sus. Asa cum le spune si numele, scopul initial al croielii blugilor este acela de a permite ca acesti blugi sa fie purtati peste cizme.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre tipurile de blugi pe care orice doamna si domnisoara ar trebui sa le aiba in garderoba.

Atat blugii, cat si celelalte articole de vestimentatie amintite la inceputul articolelor, pot fi cumparate de la orice magazine de specialitate din fiecare oras, sau de la magazinele online precum Unictop.ro de exemplu.

Locatia de unde sunt alese articolele de vestimentatie nu conteaza foarte mult, insa tot ceea ce conteaza, este ca acestea sa fie alese cu o deosebita atentie, astfel incat sa scoata in evidenta punctele forte ale femeilor.

0 Shares
You May Also Like