De ce se descarca rapid bateria unui iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

De ce se descarca rapid bateria unui iPhone 7?In ciuda faptului ca deja au aparut de ceva timp pe piata, iar de atunci Apple a mai lansat si alte modele foarte performante, modelele iPhone 7 raman inca foarte apreciate de catre fanii Apple.

Exista utilizatori de iPhone care de-abia acum reusesc sa faca trecerea de la un model mai vechi, la iPhone 7, insa acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda din moment ce terminalele iPhone 7 care au fost lansate de mai bine de doi ani de zile, au preturi mai mari decat modele noi, ale altor producatori, lansate recent.

Ei bine, utilizatorii care au folosit deja modelele iPhone 7, fie ca le mai detin, fie ca au facut trecerea spre un model mai nou de la Apple, au constatat faptul ca din anumite motive bateria se descarca foarte rapid.

In cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante motive pentru care o baterie iPhone 7 nu rezista foarte mult timp incarcata.

Se stie faptul ca aplicatiile consuma energie, asa ca este important ca utilizatorii sa inchia toate aplicatiile pe care nu le mai folosesc, iar astfel vor observa ca bateria lor va consuma mai putina energie.

Luminozitatea ecranului reprezinta un alt motiv pentru care bateria se descarca rapid. Cu cat nivelul luminozitatii ecranului este mai mic, cu atat bateria va consuma mai putina energie si va rezista mai mult timp incarcata.

Datele mobile si wifi consuma deasemenea si ele resursele bateriei. Aceasta este si motivul pentru care utilizatorii ar trebui sa lase active datele mobile si functia wifi, doar atunci cand folosesc telefonul pentru a naviga pe internet. Deasemenea, aici mai trebuie amintita si functia bluetooth, care si ea consuma destul de multe resurse. Utilizatorii care isi uita peste noapte wifi si bluetooth-ul activ, vor avea o surpriza cand vor vedea cat de mult li s-a descarcat bateria.

Apoi trebuie precizat ca exista diferite aplicatii care pot sa consume mai multe resurse, motiv pentru care dispozitivele iPhone ajung sa se descarce foarte rapid. Utilizatorii ar trebui sa renunte la acele aplicatii, mai ales in cazul in care nu au nevoie de ele.

Nu trebuie sa uitam nici utilizatorii care folosesc terminalele iPhone pentru jocuri. Exista jocuri care consuma foarte multa energie, asa ca dupa o ora de joc de exemplu, utilizatorii iPhone 7 pot constata ca bateria telefonului s-a descarcat incredibil de mult.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista mai multe motive pentru care terminalele iPhone nu rezista foarte mult timp incarcate. Din fericire insa, acum utilizatorii au o solutie ideala la indemana pentru a-si incarca bateria telefonului, chiar si atunci cand nu au la dispozitie incarcatorul, sau cand nu au la indemana o priza. Discutam aici despre o baterie externa, care poate incarca telefonul oriunde.

Ei bine, lasand la o parte problema cu bateria terminalului iPhone 7 care se poate descarca destul de rapid din diferite motive, putem spune ca dispozitivul dispune de specificatii tehnice remarcabile, motiv pentru care chiar daca are deja mai bine de 2 ani vechime, este foarte apreciat.

0 Shares
You May Also Like