De ce limba germana este un must have?

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre cursuri germana copii ne speriem cu totii pentru ca ne-a intrat in cap ca este o limba grea. La prima vedere, limba germana este provund istorica si culturala, este limba lui Goethe, Freund si Einstein, daca ne oprim la numai cativa dintre marii oameni care au scris, au gandit si au lasat ceva in urma, mai exact o mostenire stiintifica si culturala valoroasa in limba germana.

Germana nu e doar limba geniilor din trecut ci este si una dintre limbile de circulatie internationala si se numara printre cele mai raspandite limbi din UE. Ea este o limba aflata in continuu trend cescator si in sens cultural dar si in sens profesional sau in mediile de afaceri.

Limba germana este la fel de populara cum este si engleza si e de dorit pentru o persoana in evolutie profesionala sa stie si aceasta limba. Daca nu sunteti printre norocosii care au invatat germana la scoala, atunci este bine sa va ganditi serios sa faceti si cursuri de limba germana sau sa incercati sa o invatati pe cont propriu aca faceti parte din categoria de persoane autodidacte.

Germania reprezinta un partener foarte important pentru Romania. Sunt deja la noi in tara mai mult de 14000 de companii care au origine germana si care deja isi desfasoara activitatea aici. Toate aceste companii au nevoie si de parteneri de afaceri sau de colaboratori care sa stie germana foarte bine.

Trebuie sa tinem minte si ca Germania este cea mai mare zona de desfacere din Europa si ese si a treia tara industriala din lume deci mai in cele din urma veti avea parteneri de business si firme din Germania si cunoasterea limbii germane v-ar facilita comunicarea usoara si transparenta cu acestia fara alti intermediari si fara translatori.

Germana este foarte utila. Germana reprezinta una din cele mai raspandite limbi din UE si este si una din cele trei limbi de lucru din Comisia Europeana.

De asemenea este si limba oficiala din noua tari din europa. Limba germana este in acelasi timp si o limba materna pentru aproape un sfert dn populatia din UE si de aceea in momentul de fata cand faceti o simpla calatorie in Europa, fie ca este in scopuri personale sau de afaceri, limba germana trebuie sa fie adaugata la engleza si la franceza pentru ca este foarte populara.

Limba germana este o limba de predare pentru 100 de scoli din Romania. Daca nu va numarati printre elevii norocosi care au invatat germana avansata la scoala poate trebuie sa va ganditi serios ca micutii vostri sa fie printre acestia. Limba germana nu este doar utila ci poate fi si obligatorie daca vreti o cariera sau un business de succes. Poate ca impreuna cu copilul vostru veti incepe sa descoperiti tainele limbii germane.

Puteti sa invatati limba germana in Germania. Daca sunteti interesati sa faceti un pas catre dezvoltarea profesionala si sa invatati limba aceasta aflati ca sunt si programe de schimb cultural sau cursuri de limba care sunt dedicate romanilor care incep sa se organizeze in Germania.

0 Shares
You May Also Like