De ce este indicat sa aveti iluminat cu led la piscina?

De ce este indicat sa aveti iluminat cu led la piscina?

0 Shares
0
0
0

Daca v-ati limitat timpul de inot la orele de zi, ati pierdut jumatate din distractia de a detine o piscina. Dar nimeni nu vrea sa inoate intr-un bazin intunecat. Adaugarea unei diode cu emisie de lumina (LED), o piscina de lumina sau doua (sau zece) va va permite sa luminati noaptea si sa va distrati de doua ori. Si indepartati monstrii de mlastina in cautarea de noi case.

Trecerea la luminile de piscina LED va va permite, de asemenea, sa obtineti cateva beneficii pe care nu le-ati luat in considerare, inclusiv cati bani veti economisi in comparatie cu iluminarea traditionala. In plus, este usor si distractiv. Degustati curcubeul de optiuni disponibile si bucurati-va de inot chiar si dupa ce soarele a trecut.

De ce este indicat sa aveti iluminat cu led la piscina?

Cum functioneaza un LED Pool?

Inainte de a va indrepta atentia spre Piscine-concept.ro pentru a cauta cea mai atractiva oferta accesorii si echipamente piscine, care sa va ajute sa alegeti ledurile, cu siguranta este important sa cunoasteti cele mai importante beneficii pe care acest tip de iluminat al piscinei vi le ofera.

  1. Lumini mai stralucitoare

Lumina vizibila produsa de un bec este masurata in lumeni . Oamenii care proiecteaza iluminatul pentru o viata devin destul de obraznici in ceea ce priveste modul in care lumenele afecteaza luminozitatea perceputa sau cat de stralucitoare apare o lumina specifica cu ochiul liber.

Dar pentru cei din afara laboratorului, lumenele produse de o sursa de lumina pot fi echivalate aproximativ cu standardele familiare pentru lampile incandescente din vechile scoli.

De exemplu un bec de 100 de wati arunca intre 1.400 si 1.750 lumeni, in timp ce un bec mai mic si mai slab, de 40 de wati, produce doar 450 de lumeni. O lampa cu LED-uri care arunca acelasi 1.400–1.750 lumeni ca prietenul nostru, becul cu incandescenta de 100 de watt poate utiliza doar 14–20 de wati. Unele lumini LED pot oferi chiar pana la 5.400 lumeni.

  1. Mai putina energie si caldura

Datorita puterii mai mici, o lumina de piscina LED utilizeaza o fractiune din puterea unui bec incandescent comparabil. Consumul de energie mai scazut pe bec produce o lumina mai luminoasa decat ar putea fi in siguranta posibil cu becurile incandescente. O lumina de bazin cu LED-uri de 30 de wati poate produce aceeasi luminozitate ca si un bec incandescent de 200 W, fara consumul mare de energie sau caldura potential periculoasa.

Caldura redusa inseamna, de asemenea, LED-ul va dura mai mult decat un bec incandescent si reduce nevoia de intretinere frecventa a garniturii.

  1. Coloreaza-ti lumea

Luminile pentru piscina LED sunt disponibile intr-un curcubeu de culori. Unele lumini se imperecheaza cu aplicatii care va permit sa va personalizati schema de culori cu cateva robinete. Altele ar putea utiliza filtre de lumina snap-on pentru o schimbare rapida. Si ganditi-va la toate modalitatile prin care puteti utiliza culoarea in piscina dvs.:

  • Decorati-va de Craciun? Ce poate fi mai frumos decat ledurile care sa straluceasca in rosu si alb, asteptandu-l pe Mos Craciun?
  • Ai companie pentru Ziua Muncii? In cele din urma, atunci este cazul ca luminile albe simple sa straluceasca.

Nu trebuie sa va limitati aventurile colorate la ocazii speciale. Fiecare piscina pare mai primitoare cu un peisaj bogat in culori de acvamarina, dar daca doriti sa va scufundati in apele purpurii sau vermillion in fiecare zi, mergeti la ea.

  1. Nu exista durabilitate mai mare decat a ledurilor

Lumina dvs. medie incandescenta are o viata utila de aproximativ un an. Dar o lumina cu LED-uri care produce aceeasi cantitate de lumina sau mai mult, in timp ce consuma mai putina energie, are o viata utila de 15-20 de ani.

  1. Puneti lumina reflectoarelor la siguranta

Estetica si economia fac ca lumina bazinului LED sa devina un upgrade destul de tentant de la sine. Adaugati mai multa siguranta pentru persoanele care intra si ies din piscina si aveti un must-buy.

Concluzie

O lumina de bazin cu LED-uri sau poate fi o achizitie mica in marea schema a inotului dvs. Dar, cu versatilitatea, durabilitatea si eficienta lor, acestea ofera un profit mare asupra acelei investitii minime. Credem ca LED-urile sunt alegerea clara pentru iluminarea bazinului dvs., care va ajuta sa economisiti bani si sa va distrati. Iesiti din umbra si faceti din noapte parte din binecuvantarea dvs. la piscina.

0 Shares
You May Also Like