De ce este important un aspirator de manichiura?

0 Shares
0
0
0

Aspiratoarele pentru manichiura sunt dispozitive foarte importante dat fiind faptul ca ele colecteaza praful creat la pilirea straturilor de gel sau de acryl de pe unghii. Aceste dispozitive sunt fabricate pentru uz in saloane sau uz casnic, sireprezinta o solutie confortabila de lucru atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientela.

Un aspirator manichiura dispune de o putere foarte mare de absorbtie care inlatura praful, resturile de unghii sau tipsuri, dar si alte deseuri care pot sa apara in timpul realizarii unei manichiuri. Aspiratoarele de acest fel sunt realizate pe diferite forme, si marimi, cat si culori, si au designuri practice.

De ce este important un aspirator de manichiura?

Un asemenea aspirator este capabil sa sustraga praful fin din cele mai mici locuri sau colturi. Aspiratoarele special create pentru manichiura ofera performanta si profesionalism, iar modul de utilizare al acestora este extrem de usor si feicient.

Dispozitivul poate fi prevazut cu unul sau mai multe ventilatoare, si are o viteza de rotatie foarte mare. Un alt aspect important pe care trebuie sa il amintim este faptul ca aspiratorul poate sa produca doar putin zgomot sau poate chiar sa functioneze fara a produce zgomot.

Aparatul este aprins in momentul in care ledul produsului lumineaza. Fuzelajul este realizat dintr-un material foarte bun si durabil si nu este dur, ci se poate deforma foarte repede dupa forma mainii. De-asemenea este important sa mentionam faptul ca un asemenea aspirator dispune la interior de un sac antistatic care aduna praful si alte deseuri. Sacul poate fi spalat si intretine foarte usor.

De obicei, manichiuristele care intentioneaza sa achizitioneze astfel de aspiratoare pentru saloanele lor, isi indreapta atentia spre Shopu.ro, dat fiind faptul ca acest magazin online are pe stoc mereu diferite modele de aspiratoare pentru manichiura.

Aspiratorul praf AA005 este un astfel de dispozitiv pe care manichiuristele il pot achizitiona din acest magazin online. Acesta este un colector pentru praf care dispune de un suport pentru pila electrica si bituri + suport pentru mana si care are o dimensiune mai mare decat colectoarele normale pentru praf.

In plus, un asemenea aparats este foarte practic, din cauza faptului ca nu este foarte inalt, avand doar 10cm inaltime; si le ofera posibilitatea clientelor sa stea intr-o pozitie foarte comoda. Este foarte usor de curatat un asemenea aspirator manichiura, este foarte comod si practic.

Aspiratorul pentru manichiura Oranjollie care are o putere de 20 wati si 2 motoare cu ventilator, este ideal pentru a colecta praful rezultat din cauza pilirii unghiilor. Datorita puterii mari a motoarelor, un asemenea aspirator este ideal pentru ca le usureaza munca manichiuristelor.

Aspiratorul praf unghii este prevazut cu o suprafata antistatica si de-asemenea est dotat cu un suport de mana incorporat, foarte moale si confortabil. Pielea sintetica ofera posibilitatea curatarii cu usurinta cu dezinfectanti normali. Aspiratorul de praf unghii vine insotit de 2 saculeti refolosibili care fac locul de munca al manichiuristelor sa fie fara pic de praf.

Aspiratorul incorporabil in masa manichiura Yorkma care are o putere de 23 Wati este un alt asemenea dispozitiv ideal intr-un salon de manighiura. Acesta are un design foarte elegant si compact, si este ideal pentru manichiuristele care isi doresc sa pastreze locul in care muncesc foarte curat, iar satisfactia clientilor va fi pe masura. Aspiratorul colectaeaza praful intr-un sac pentru a fi mai usor eliminat dupa utilizare.

0 Shares
You May Also Like