De ce aplicatii ai nevoie la telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile vechi si cu butoane au fost inlocuite cu telefoanele mobile inteligente, care sunt infinit mai performante, dar si mai sensibile decat cele vechi.

Ei bine, pe piata de telefonie mobila atat de la noi din tara cat si din strainatate se gasesc atat firme de renume cat si firme mai putin cunoscute care produc astfel de dispozitive.

Cu siguranta atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, este recomandat sa te orientezi spre un model al unui producator de top, pentru ca sunt mult mai performante decat cele ale producatorilor necunoscuti.

Si producatorii mai putin renumiti au telefoane care detin caracteristici tehnice impresionante insa din punct de vedere calitativ dar si din punctul de vedere care priveste durabilitatea dispozitvului, nu pot sa ajunga la nivelul celor ale producatorilor de top.

Si daca telefoanele producatorilor de renume de pe piata, cele mai performante sunt destul de costisitoare, se pot gasi si dispozitive mai putin scumpe, tot ale acestor producatori, care au fost fabricate cu scopul de a putea fi cumparate de catre oricine.

Deci, decat sa iti cumperi un telefon care detine cele mai impresionante caracteristici tehnice ale unui producator necunoscut, mai bine iti cumperi un telefon de la un producator performant, care in ciuda faptului ca nu detine aceleasi caracteristici tehnice, este mult mai performant, si in mod evident nu se va bloca atunci cand vei avea instalate multe jocuri si aplicatii.

Un utilizator de smartphone isi doreste sa poata avea instalte pe dispozitiv cat mai mute jocuri si cat mai multe aplicatii, iar dispozitivul sa functioneze fara probleme.

Cele mai utilizate aplicatii de pe smartphone sunt fara indoiala aplicatia Facebook si aplicatia Messenger, insa si aplicatia Twitter sau Instagram deasemenea sunt foarte populare.

Cu siguranta acestea sunt cele mai utilizate aplicatii, insa sunt o multime de astfel de aplicatii pe care le apreciaza utilizatorii.

De exemplu aplicatia Shazam este foarte indragita de catre utilizatori, pentru ca ne permite sa gasim cele mai frumoase melodii si sa aflam cine le interpreteaza.

Sunt multe persoane care isi descarca aplicatii care sa le arate prognoza meteo pe ziua respectiva, dar si pe zilele urmatoare, si aplicatia chiar ne da stirile reale.

Un alt exemplu de aplicatii din ce in ce mai utilizate, sunt aplicatiile “Mobile banking”. Mai nou, cam toate bancile detin o astfel de aplicatie, care vin in ajutorul persoanelor care au rate, pentru ca le pot plati direct de pe telefonul mobil, fara a se mai deplasa pana la banca. De asemenea, aceste aplicatii iti permit sa platesti si facturile.

Sunt alte persoane pasionate de fotografie, dar si de editarea si modificarea acestora, iar astfel vor cauta tot felul de aplicatii care sa le permita sa isi modifice pozele dupa bunul plac.

Deci, dupa cum bine se poate observa, se pot gasi o multime de aplicatii pentru telefonul mobil, insa trebuie sa ai foarte mare de grija cand descarci iar mai apoi instalezi aplicatiile, pentru ca daca nu le descarci din Magazin Play sau App Store, exista riscul ca telefonul tau sa se infecteze cu virusi.

0 Shares
You May Also Like