Cum se obtine o autorizatie ISU

Cum se obtine o autorizatie ISU?

0 Shares
0
0
0

Toti cei care au nevoie sa obtina o autorizatie de functionare din partea ISU, pot accesa cu incredere Protecons.ro, pentru a intra in contact cu o echipa de specialisti, care ii pot ajuta sa obtina mult mai rapid autorizatia ISU dorita.

O echipa de specialisti privind obtinerea unei autorizatii de functionare din partea ISU, se poate ocupa de obtinerea unei autorizatii privind securitatea la incendiu privind darea in exploatare a constructiilor ori a amenajarilor noi.

Cum se obtine o autorizatie ISU

In acest sens, echipa care se ocupa de obtinerea autorizatiei, se va ocupa de obtinerea autorizatiei de construire, de obtinerea avizului de securitate la incendiu, dar si de documentatia vizata pentru neschimbare care a stat la baza emiterii avizului.

Tot in aceiasi cauza, specialistii vor realiza scenariul de securitate la incendiu, se vor ocupa de piesele scrise si desenate pe specialitati din documentatia tehnica in cazul fazelor de proiectare, dar si de detaliile de executie.

In acelasi sens, specialistii se vor putea ocupa si de realizarea referatului verificatorului de proiect privind cerinta esentiala de securitate la incendiu in cazul constructiilor si instalatiilor la fazele de proiectare.

In anuminte situatii, este nevoie de obtinerea unor autorizatii de securitate la incendiu privind amenajarile temporare in aer liber, pentru spectacole sau pentru intruniri, pentru o capacitate de cel putin 200 de locuri.

In aceste conditii, specialistii care se pot ocupa de obtinerea unei autorizatii ISU, vor incepe sa efectueze planul de situatie, care va trebui sa cuprinda amplasamentul constructiilor si al amenajarilor in raport cu elementele cadru existente, fie la scara 1:1200, fie la scara 1:1500.

Specialistii se vor mai ocupa si de scenariul de securitate la incendiu, tot ei vor efectua si planul amenajarii la scara 1:100, ei se vor ocupa si de realizarea planului de evacuare al persoanelor, si tot ei vor realiza si referatul verificatorului de proiect pentru cerinta esentiala securitate la incendiu, in cazul constructiilor si instalatiilor.

Sunt situatii in care este nevoie de obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu pentru punctele de livrare spre populatie a buteliilor cu gaze petroliere lichefiate, exceptand GPL-ul.

Ei bine, intr-o astfel de situatie in care se doreste obtinerea unei autorizatii de functionare din partea ISU, specialistii in obtinerea acestor autorizatii se vor ocupa de realizarea panului de situatie, care va cuprinde amplasamentul constructiilor si al amenajarilor proiectate in raport cu elementele cadru existente.

Totodata, specialistii care se ocupa de obtinerea acestor autorizatii, se vor ocupa si de realizarea scenariului de securitate la incendiu.

Asadar, dupa cum se poate observa, in functie de tipul de activitate desfasurat, in foarte multe cazuri este nevoie de obtinerea unei autorizatii de functionare emisa si oferita de catre cei de la ISU.

Ei bine, toti cei care au nevoie de obtinerea unei asemenea autorizatii, cu siguranta ar face bine sa apeleze la o echipa de specialisti, care se va ocupa de realizarea documentatiei, si vor face totul ca la carte, pas cu pas, pentru ca in scurt timp, cei de la ISU, sa emita autorizatia necesara pentru inceperea desfasurarii activitatii.

0 Shares
You May Also Like