Cum se face izolarea halelor industriale?

0 Shares
0
0
0

Cum se face izolarea halelor industriale?
Materialele utilizate au rolul de a elimina pierderile termice si de a asigura o economie energetica de aproximativ 40% acesta fiind de altfel si cel mai bun sistem de izolare existent pe piata.

Izolarea folosind spuma poliuretanica are rolul de a oferi protectie completa fara pierderi termice, pentru intreaga cladire. Acest mod de a izola ofera protectie contra aerului rece sau cald dar si impotriva umiditatii.

Izolarea folosind spuma poliuretanica ajuta la prevenirea aparitiei condensului provenit din vaporii de apa existenti in ziduri. Izolarea cu spuma are aceleasi proprietati pe toata durata de existaneta a constructiei si este singurul sistem de protectie care izoleaza atat termic cat si impotriva umiditatii in acelasi timp.

Spuma poliuretanica reduce si timpul de executie pentru izolare avand in vedere faptul ca intr-o singura zi pot fi executati aproximativ 400 metri patrati  de izolatie termica si impotriva umiditatii.

[adsenseyu1]

Izolatiile realizate cu spuma poliuretanica imbunatatesc calitatea aerului si previn infiltratiile cu aer poluat, alergeni sau polen. De asemenea asigura si protectia fonica si reduce transferul de zgomot tocmai de aceea spuma poliuretanica este folosita si pentru izolatiile fonice.

Tocmai datorita faptului ca spuma poliuretanica functioneaza ca bariera impotriva polenului si a altor alergeni este recomandata si persoanelor care sufera de astm, au anumite sensibilitati la substante chimice sau sufera de alergii.

Izolarea folosind spuma poliuretanica va oferi halei industriale o protectie permanenta impotriva eliminarilor de caldura si in acest fel veti reduce considerabil costurile la energia electrica, iar investitia facuta pentru aceasta lucrare se va amortiza foarte repede.

Datorita economiilor pe care le asigura izolarea cu spuma, aceasta isi va acoperi foarte repede costurile. De asemenea, o astfel de lucrare va ajuta sa beneficiati atat de impermeabilizare cat si de izolare termica in acelasi timp printr-o singura operatiune.

Izolarea halelor industriale cu spuma poliuretanica se face rapid si fara imbinari. Este potrivita atat halelor deja existante cat si halelor noi. Pentru halele vechi acesta lucrari se fac cu scopul de a reabilita vechea hala. Spuma poliuretanica are un factor de izolare ridicat si rezista foarte bine la temperaturi intre -50 grade Celsius si -100 grade Celsius. De asemenea aceste lucrari de izolare au o rezistenta foarte buna la imbatranire.

[adsenseyu1]

Se recomanda utilizarea spumei poliuretanice pentru izolarea halelor industirale deoarece este un material rezistent la acizi, apa de mare, gaze industriale, baze, hidrocarburi, carburant. De asemenea spuma poliuretanica este ideala pentru hidroizolarea constructiilor cu geometrii deosebite.

Tehnologia utilizata se remarca datorita posibilitatilor de aplicare nelimitate. La fel ca si pentru alte sisteme de izolatii, izolarea folosind poliuree necesita si pregatirea adecvata pentru suprafata precum si aplicarea in mod corect a izolatiei.

Izolatiile folosind spuma poliuretanica sunt extrem de aficiente deoarece: ofera rezistenta la corodare si ruginire, rezistena la frecare, etanseaza bine si ofera o foarte buna rezistenta in contactul cu diverse materiale si substante, rezista bine la conditii atmosferice sau de mediu si poate fi utilizata si pentru consolidarea diverselor constructii.

Izolatiile folosind spume poliuretanice au aplicabilitate si pentru alte tipuri de constructii in afara de hale industriale. Se pot folosi la izolatii si consolidari acoperisuri, conducte, canalizari, pavaje, piste, camere frigorifice, containere sau cisterne, etc.

0 Shares
You May Also Like