Cum sa iti amenzajezi o baie de vis?

Cum sa iti amenzajezi o baie de vis?

0 Shares
0
0
0

Oricine isi doreste sa poata face din locuinta sa un adevarat spatiu in care confortul sa fie la el acasa. Din pacate insa spatiul uneori nu ne permite sa ne punem in aplicare planurile si ideile, insa acest lucru nu ar trebui sa ne sperie, ci sa ne determine sa gasim cele mai bune solutii pentru casele noastre. Cabinele de dus reprezinta o alternativa la cazile traditionale in ceea ce priveste spatiile inguste, o solutie pe care merita sa o luam in considerare in orice moment.

Si ce daca baia are o suprafata utila foarte mica?

Da, stim, de cele mai multe ori, camerele nu au dimensiunea pe care ne-o dorim. Baia, spre exemplu, este una dintre dependintele de care avem foarte mare nevoie si implicit vom avea nevoie si de spatiu. In lipsa lui insa, nu trebuie sa suferi dupa cada. Poti alege din multitudinea de cabine de dus semirotunde 70×70, pe care le poti amplasa dupa bunul plac, si care sa faca din baia ta o adevarata oaza de liniste.

Cum sa iti amenzajezi o baie de vis?

Aceste cabine de dus semirotunde 70×70 au nenumarate avantaje, fireste, incepand cu cel al economisirii spatiului. Totusi, pe langa faptul ca ocupa destul de putin loc, generand un spatiu util pentru procese igienice zilnice pentru o persoana, o cabina de dus ne ajuta si din punct de vedere estetic. Poate ca pentru multe persoane imaginea idilica a baii este cea cu cada moderna montata pe pardoseala de granit sau marmura. Pentru alte persoane insa, ideea de cabine de dus 70×70 este o alternativa viabila pentru a economisi timpul alocat ingrijirii, curatarii spatiului si bineinteles ocuparii acestuia.

Mentenanta acestor cabine de dus semirotunde 70×70 se face cu usurinta, respectand totusi cativa pasi pe care trebuie sa ii avem in vedere. Este important ca sticla cabinei sa fie ingrijita in permanenta si curatata de eventuale depuneri cauzate de duritatea apei.

Folosirea unor produse speciale de curatare in acest sens ar trebui sa elimine acest inconvenient. Pe de alta parte, cabina de dus trebuie sa fie pastrata curata tocmai pentru a preveni apariti mucegaiului in componentele cabinei. Vorbim fireste despre garnituri si elemente predispuse la aparitia mucegaiului, insa putina grija in acest sens ar trebui sa asigure un aspect optim al cabinei de dus.Cum sa iti amenzajezi o baie de vis?

Ar trebui mentionat faptul ca gamele noi de cabine de dus semirotunde 70×70 sunt realizate din sticla securizata mata, ceea ce ne asigura si un plus de rezistenta in ceea ce priveste potentialele socuri mecanice. Profilele de sustinere sunt realizate din aluminiu, iar cadita de dus in sine este realizata din acril, un material igienic si rezistent, tocmai bun pentru utilizare frecventa.

Cabina de dus reprezinta un element foarte important al bailor noastre, deoarece procesele de igiena au nevoie de locuri speciale in care sa poata fi realizate. Cabina de dus este estetica, eleganta, rezistenta si sigura si are o durata de viata destul de mare cat sa ne asigure confortul de care avem atata nevoie. Cabina de dus este o solutie, nu doar pentru spatii mici, ci si pentru cei care isi doresc ca lucrurile elegante si moderne sa le innobileze casa.

0 Shares
You May Also Like