Cum sa iti amenajezi casa Feng Shui?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti doresti sa iti amenajezi locuinta Feng Shui pentru a atrage energiile pozitie, si pentru a lasa in urma energiile negative, cu siguranta iti vei pune mai multe intrebari.

Te vei intreba care ar fi culorile care ar atrage prosperitatea materiale, deasemenea t evei intreba ce piese de mobilier trebuie sa alegi in sufragerie astfel incat confortul familiei sa fie unul sporit, te vei intreba ce decoratiuni interioare poti alege de pe Glamio.ro, si iti vei mai pune o multime de alte intrebari.

Mai intai de toate, trebuie sa stii ca atunci cand te gandesti la Feng Shui, trebuie sa stii ca sunt culori representative ale acestui stil, pentru fiecare dintre elementele care ne guverneaza viata, si anume: focul, pamantul, metalul, apa si lemnul.

Tot din categoria principiilor stilului Feng Shui, trebuie sa stii ca este foarte important sa stii ca sunt opt directii care sunt conduse de mai multe elemente, sau chiar de unul singur.

Pentru a stii cum sa iti amenajezi casa Fheng Shui, vom discuta despre legaturile intre elementele, culorile si directiile acestora.

Apa este un element specific stilului Feng Shui caracterizat de culorile negru si albastri, si daca este plasat spre nord, aduce noroc.

Pamantul este elemental caracterizat de culorile negru, galben, roz si maro, si aduce noroc in educatie in cazul in care este situate in partea de nord – est. Lemnul este un element caracterizat de culoarea verde, si aduce noroc in familie si sanatate, cu conditia sa fie plasat in est, si aduce prosperitate in conditiile in care este situate in sud – est.

Focul este elemental caracterizat de culoarea rosie, si aduce popularitate si renume in situatia in care este plasat in sud.

Metalul este elemental Feng Shui care are ca si caracteristici culorile auriu, argintiu, alb, si aduce noroc in viata copiilor sau creativitate, daca este situat in apartea de vest. Metalul poate sa aduca noroc de calatorii de exemplu, daca este situate in nord – vest.

Pentru a stii cum sa iti amenajezi casa Feng Shui, va trebui sa stii ca exista un ciclu creativ, dar si un ciclu distructiv, asa ca trebuie sa tii ca exista o modalitate corecta in care mobile si decoratiunile interioare pot sa fie asezate in incapere pentru a atrage energiile pozitive.

Exista insa si o amenajare Feng Shui gresita, care va duce la blocarea energiilor. Mai pe intelesul tuturor ar trebui precizat faptul ca lemnul este cel care hraneste focul, care la randul sau hraneste pamantul, care intretine metalul iar acesta la randul sau va ajuta apa se va creste lemnul.

Trebuie cunoscut faptul ca ciclul distructiv este periculos, si poate sa fie descris atunci cand apa distruge focul, iar focul distruge metalul, metalull distruge lemnul, in timp de lemnul distruge pamantul, iar pamantul va distruge apa.

Asadar, este extrem de important ca in momentul in care ai de gand sa iti decorezi casa Feng Shui, sa tii cont de toate aceste aspecte, pentru ca in caz contrar, rezultatul va fi unul dezastruos.

0 Shares
You May Also Like