Cum sa faci backup pe orice smartphone?

0 Shares
0
0
0

In acest articol vom incerca sa-ti aratam pasii pentru a efectua un backup general pe smartphone-ul tau, fie el unul cu Android, un iPhone, un Windows Phone sau un Blackberry. Cauti un service telefoane bun? Intra pe ServiceGsm.ro.

Probabil ca te-ai confruntat deja cu situatia de a-ti pierde telefonul sau pur si simplu de a-l strica iremediabil, fara sa mai poti recupera de pe acesta nici un fel de date. Fara a mai putea recupera datele, probabil ca ai pierdut accesul la multe numere de telefon din agenda, pe care nu le mai stii si care erau foarte importante pentru tine.

Eu personal m-am confruntat cu o astfel de situatie, dar din fericire am avut la dispozitie un back-up al agendei contactelor, back-up ce l-am transferat pe computerul personal, astfel ca am putut sa-l accesez si dupa ce s-a stricat telefonul. Daca nu ai efectuat inca un backup, fa-o cat inca nu e prea tarziu!

Cum sa faci backup pe un smartphone cu sistem de operare Android.

Cum sa faci backup pe orice smartphone?

Daca ai un smartphone cu Android, atunci poti folosi aplicatia de mai jos, pentru a face backup foarte usor, urmand doar cativa pasi:

Super Backup: aceasta aplicatie, este una dintre cele mai descarcate aplicatii pentru backup pe internet si in acelasi timp, aplicatia care se bucura de cea mai mare incredere printre utilizatorii smartphone-urilor cu Android, indiferent de brand. Aplicatia asta face intr-adevar minuni si este si foarte usor de folosit.

Aceasta aplicatie permite efectuarea unui back-up pentru sectiunea agendei de contacte si a sms-urilor existente deja pe telefonul tau.

Aplicatia poate muta acest backup, pe cardul de memorie de la interiorul telefonului, astfel incat o eventuala stricare a telefonului, nu va afecta si backup-ul, acesta va putea fi accesat in continuare pe cardul de memorie. De asemenea, aplicatia are o optiune prin care poti transfera toate datele importante de pe telefon, in Google Drive.

My Contacts Backup Pro: My Contacts Backup Pro este una dintre cele mai bune aplicatii de facut backup pe un smartphone cu iOS, in speta pe un iPhone.

Aceasta aplicatie este folosita de asemenea si pentru a trimite un backup al contactelor, automat, la adresa ta principala de e-mail. Poti salva acest backup si in Dropbox. Aplicatia are o optiune care permite management-ul contactelor prin wi-fi.

Contacts + Message Backup:

Daca ai un telefon cu sistem de operare Windows, adica un Windos Phone, aceasta aplicatie este una dintre cele mai recomandate, pentru efectuarea backup-urilor regulate, atat in ceea ce priveste contactele si sms-urile, dar si alte fisiere importante din memoria interna a smartphone-ului.

Desi telefoanele cu Windows au deja incorporata o functionalitate de backup de tip Cloud, aceasta aplicatie este mult mai buna, deoarece iti poate muta de exemplu toate datele importante, pe microSD card-ul de la interiorul smartphone-ului, astfel incat le vei putea accesa oricand, fara sa depinzi de o conexiune stabila la internet (pentru a putea accesa Cloud-ul). Pentru a putea folosi aceasta aplicatie vei avea nevoie de un card micro SD.

0 Shares
You May Also Like