Cum sa ai o silueta perfecta?

Cum sa ai o silueta perfecta?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca odata cu trecerea timpului, am ajuns sa traim intr-o perioada in care conteaza foarte mult imaginea noastra, motiv pentru care trebuie sa avem foarte mare grija atunci cand iesim in societate.

Ei bine, imaginea noastra nu inseamna numai tinuta pe care alegem sa o purtam in viata de zi cu zi, sau atunci cand suntem invitati sa participam la un eveniment important din viata unei persoane dragi noua.Cum sa ai o silueta perfecta?

Imaginea poate consta si in atitudinea noastra pe care o avem in fiecare moment si in fiecare situatie intalnita, dar si in alte detalii, pentru ca daca stam sa ne gandim, pana la urma micile detalii fac diferenta.

Cu siguranta, pe langa atitudinea potrivita pe care trebuie sa o avem, indiferent de situatie, dar si de tinuta eleganta, sau casual, sau orice tip de tinuta alegem sa purtam, in functie de circumstante, va trebui sa avem foarte mare grija si de corpul nostru.

In aceasta situatie, trebuie sa avem un corp cat mai bine lucrat, pentru ca ar fi destul de neplacut ca atunci cand purtam o tinuta eleganta, sa se vada ca avem burta mare, sau ca suntem supraponderali.

Ei bine, barbatii cu siguranta isi doresc sa acumuleze masa musculara pentru a arata bine, iar pentru asta au nevoie de un regim alimentar perfect, si de multe ore petrecute in sala de forta pentru a se antrena.

In schimb, pentru o femeie fiecare gram in plus conteaza, pentru ca acestea sunt doar cu gandul la silueta si la faptul ca isi doresc ca aceasta sa fie de invidiat. Se spune ca pentru doamne si pentru domnisoare scaderile in greutate au un efect benefic asupra stilului de viata si asupra organismului.

In ciuda acestui fapt insa, in cazul unor scaderi in greutate foarte mari, corpul poate pastra urme ale excesului de grasime, ceea ce cu siguranta le va deranja pe doamne si domnisoare.

In cazul in care iti doresti o silueta de invidiat, iar orele petrecute la sala de sport, sau dieta pe care o urmezi nu iti ofera rezultatele dorite, atunci ai putea lua legatura cu dr Calu, care te poate ajuta sa ai un corp perfect, din punct de vedere estetic, dar si un corp sanatos.

Si este evident faptul ca iti doresti sa ai atat un corp frumos, cat si unul sanatos, iar pentru asta, corpul tau daca nu are rezultatele dorite in urma sportului si in urma dietei, trebuie supus unei serii de proceduri care indeparteaza excesul de piele sau de grasime de pe abdomen, sau chiar si de pe coapse.

Aceste interventii chirurgicale sunt excelente pentru ca pot chiar sa corecteze urmele unei sarcini, si chiar si urmele unor accidente.

Interventiile chirurgicale pot sa fie punctuale sau, intr-o singura operatie sa se realizeze mai multe proceduri care sa modeleze o zona a corpului.

Apeland la o astfel de metoda, cu siguranta vei obtine corpul la care ai visat, intr-un timp foarte scurt, iar rezultatele fara doar si poate te vor multumi, si la urma urmei o astfel de interventie o suporti odata, pe cand modelarea corpului la sala de sport poate sa dureze chiar si ani de zile.

0 Shares
You May Also Like