Cum poti sa iti amenajezi gradina cu Brumarele?

Cum poti sa iti amenajezi gradina cu Brumarele?

0 Shares
0
0
0

Casa si gradina ta sunt locurile unde te recreezi, unde te relaxezi. Este bine sa faci o amenajare placuta a gradinii pentru a putea petrece cat mai mult timp in aer liber. O sa te poti bucura de mirosul placut al florilor, de copaci sau arbusti si de plante diverse, care vor fi in prim plan in momente diferite ale anului, in functie de soi.

Poti cumpara de la Verdena.ro orice tip de planta care te poate ajuta sa obtii imaginea dorita. Alege brumarele pentru un aspect frumos si elegant al gradinii tale. Exploziile de culori si felul lejer in care se ingrijesc aceste plante, le fac sa fie preferatele celor care se ocupa de decorul gradinilor.

Iata cum poti sa amenajaezi gradina cu aceste flori si cateva informatii despre modul in care cresc:

  1. Brumarelele pitice Candy Stripes sunt perfecte pentru o amanejare vesela si plina de viata a gradinii tale

Florile sunt sub forma de stea si te pot ajuta sa te joci cu albul si mov-ul din cadrul petalelor, pentru a obtine o imagine delicata si frumoasa. O sa ai cu siguranta o gradina vesela daca alegi sa folosesti aceste flori in zona din gradina ta, care are copaci plantati.

Florile mici sunt foarte usor de vazut datorita culorii lor si iti atrag atentia de oricate ori sunt folosite in amenajari. Timp de cateva saptamani in perioada primaverii, o sa ai o adevarata explozie de culoare in gradina ta si o sa te poti bucura de avantajele de a alege aceste flori pentru curtea pe care o aranjezi.

  • Brumarelele pitice Maischnee sunt delicate prin culoarea lor alba

Daca vrei sa obtii o imagine poetica, feerica, poti sa cumperi Brumarelele pitice Maischnee. Acestea sunt albe si au o forma frumoas a petalelor. Pot sa iti aduca bucurie prin simplitatea si eleganta de care dau dovada. Ele sunt parfumate si te vor ajuta sa te relaxezi oricand prin aspectul si mirosul lor. Pozitioneaza-le alaturi de alte plante sau singure, conform dorintei tale.

  • Brumarelele de Stanca sunt potrivite sunt viu colorate si te determina sa faci contraste frumoase intre verdele plantelor si nuantele florilor

Poti sa cumperi Brumarele de Stanca si sa le plantezi in zonele cu solul potrivit pentru acestea. Ele au nevoie de zone asemanatoare cu stancile, precum locurile din apropierea bordurilor sau cele care au pietre. Sunt rezistente si sunt apreciate in sfera peisagisticii pentru modul in care arata. Sunt adeseori alese de catre specialisti in amenajari deosebite.

  • Brumarelele Rosalinde sunt alegerea ta pentru o gradina colorata, cu nuante de roz si pana la rosu

Aceasta varianta a Brumarelelor este una foarte speciala. Ele sunt intens colorate si au un miros puternic si placut. Sunt frumoase si vesele si te vor impresiona prin multitudinea florilor pe care le fac. Se inmultesc rapid, uneori singure, daca au mediul necesar.

Cumpara Brumarele de diverse soiuri de la Verdena.ro si poti avea gradina ta de vis, pe care ti-ai dorit-o.

0 Shares
You May Also Like