Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

0 Shares
0
0
0

Soferii din Romania si nu numai, se impart in doua categorii, astfel ca exista soferi care pun mare pret pe masina si care ii fac reviziile la timp, insa se ocupa si de interiorul acesteia pe care il doresc mereu curat.

Exista insa si soferi care nu prea pun mare pret pe interiorul masinii, acestia mergand pe deviza ca atata timp cat masina se prezinta perfect din punct de vedere tehnic, interiorul sau esteticul masinii este mai putin important.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre acea categorie de soferi pentru care esteticul masinii are o importanta deosebita, si care fac tot posibilul pentru ca masina lor sa fie luna si bec in interior.

Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

In primul rand, soferii care isi doresc ca masina lor sa fie perfect curata la interior, trebuie sa pastreze curatenia, si sa ii atentioneze pe toti cei care urca in masina lor ca trebuie sa pastreze curatenia.

Apoi trebuie precizat ca de multe ori, oricat de bine ar fi pastrata curatenia tot se intampla sa fie necesara o curatare a interiorului masinii, asa ca exista soferi care aleg sa isi curete pe cont propriu interiorul masinii.

Asadar, mai intai de toate acestia se vor ocupa de scuturarea covoraselor din masina, dupa care vor incepe sa aspire interiorul masinii. Acest aspect este foarte important pentru ca praful va fi aspirat, dar si alte scame sau ceea ce nu este pe placul soferilor.

Cu siguranta nu doar aspirarea masinii face parte din acest proces de curatare, pentru ca soferii isi vor sterge mai intai de toate bordul si toate materialele plastice din interiorul masinii cu o carpa curata, dupa care vor folosi siliconul de bord pentru a-i oferi bordului stralucirea cuvenita.

Odata cu curatarea bordului trebuie curatate si ceasurile din bord, iar aici soferii vor folosi o solutie speciala pentru curatarea sticlei. Dupa ce se termina si aceasta operatiune, soferilor nu le mai ramane altceva de facut decat sa schimbe si odorizantul auto din masina, pentru a avea un miros proaspat in masina.

Asadar, aici discutam despre acei soferi fanatici, care isi iubesc atat de mult masinile incat sunt dispusi sa se ocupe ei personal de curatarea lor.

Exista insa si soferi care fie nu au rabdarea necesara, fie pur si simplu nu le place sa se ocupe de aspirarea masinii si de curatarea interiorului, asa ca apeleaza la serviciile unei firme de curatare tapiterie auto, pentru a le face curat in masina.

Unii soferi aleg aceste firme sa le curete interiorul din comoditate, in timp ce altii merg pe deviza ca firmele de specialitate folosesc de fiecare data aparatura profesionala si solutii profesionale, iar rezultatul nu are cum sa nu ii multumeasca.

Aceste firme aspira masinile, curata tapiteria, plafonul, bordrul masinii, podeaua, volanul si chiar si portbagajul, iar preturile solicitate nu sunt mari, asa ca orice sofer isi poate permite un asemenea serviciu.

Una peste alta insa, este mai putin important unde si cum isi curata soferii interiorul masinii, ci conteaza cel mai mult ca acesta sa fie curatat.

0 Shares
You May Also Like