Cum isi aleg femeile plinute rochiile?

Cum isi aleg femeile plinute rochiile?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unei rochii poate reprezenta o adevarata provocare pentru orice femeie, insa atunci cand discutam despre o femeie care se lupta cu kilogramele in plus, alegerea rochiei poate fi o misiune aproape imposibila.

Ei bine, in continuarea acestui articol vom dezbate putin acest aspect, astfel incat si femeile care se lupta cu kilogramele in plus sa isi poata alege pana la urma o rochie potrivita atunci cand trebuie sa participe la un anumit eveniment.

In primul rand, se spune ca o rochie trebuie aleasa in functie de forma corpului, pentru ca aceasta trebuie sa scoata in evidenta punctele forte, dar si sa mascheze imperfectiunile femeilor.
Cum isi aleg femeile plinute rochiile?

Atunci cand discutam despre femei care se lupta cu kilogramele in plus, cu siguranta nu putem discuta despre rochii care sa le scoata in evidenta talia, asa ca aceste rochii sar automat din schema.

Pentru femeile care se lupta cu kilogramele in plus, o rochie ideala poate sa fie acea rochie care sa le scoata bustul in evidenta. De cele mai multe ori, femeile mai plinute se pot mandri cu un bust generos, asa ca isi pot alege cateva modele de rochii xxl care sa le scoata bustul in evidenta.

In acest sens, femeile respective pot alege sa poarte chiar si un colier stralucitor din aur la gat, iar astfel se vor asigura de faptul ca toate privirile celor din jur se vor indrepta catre colier si catre bustul lor.

Lungimea rochiei este un alt detaliu foarte important de care trebuie sa tina cont femeile, iar aici discutam in mod special despre femeile care se lupta cu kilogramele in plus. Ei bine, in ceea ce priveste lungimea rochiei, cu siguranta fiecare femeie plinuta ar trebui sa isi indrepte atentia spre o rochie lunga pana in pamant.

De ce? Pentru ca o rochie scurta le poate “ajuta” sa arate penibil, in timp ce o rochie midi poate fi o alegere neinspirata mai ales daca tinem cont de faptul ca femeile plinute au picioarele destul de groase, atat sus cat si jos.

Culoarea rochiei conteaza deasemenea foarte mult, iar femeile plinute ar fi indicat sa isi aleaga rochii xxl care sa fie de culoare inchisa. Pentru o femeie plinuta ideala ar fi o rochie lunga si neagra, iar o asemenea rochie va crea impresia unei femei cu o silueta mai subtire.

Materialul din care este confectionata rochia conteaza foarte mult, mai ales in cazul in care discutam despre femeile mai plinute. Ideal ar fi ca acestea sa isi indrepte atentia spre rochii din materiale precum voalul sau matasea, si sa evite rochiile din materiale precum dantela, care le vor face sa para si mai plinute.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand discutam despre alegerea unei rochii pentru o femeie care se lupta cu kilogramele in plus, totul este mult mai greu pentru ca trebuie aleasa o rochie care sa nu scoata in evidenta acest lucru. Din fericire, femeile plinute pot gasi diferite modele de rochii xxl, asa ca au si ele de unde alege.

0 Shares
You May Also Like