Cum functioneaza o cada cu hidromasaj

Cum functioneaza o cada cu hidromasaj?

0 Shares
0
0
0

Este posibil sa ai un spatiu de relaxare si bunastare acasa. Baia ta poate fi locul potrivit pentru tine ca sa ai parte de cea mai buna relaxare. Va puteti bucura de acea oaza intima si de bunastare personala si va puteti bucura de toate beneficiile pe care le au aceste echipamente.

 In fiecare zi, organismul este expus la diferite eforturi: sufera de oboseala, tensiune, dureri de spate si stres. Prin urmare, este important sa aveti un spatiu acasa unde sa va puteti bucura de o mica pauza, sa regenerati corpul si sa recuperati energia.

 O cada cu hidromasaj poate oferi acest lucru si mult mai mult. Masajul pe care il ofera poate ajuta organismul sa se elibereze complet de stres si de agitatia de zi cu zi.

Putem defini acest echipament ca o cada de baie care este echipata cu un sistem de pompare care expulzeaza apa si aerul sub presiune. Datorita acestui fapt, ele ofera un masaj relaxant si placut, transformand o baie comuna intr-o experienta spa.

 Nu exista doar un singur tip de cada cu hidromasaj. De fapt, acestea sunt oferite in diferite dimensiuni, modele, materiale si cu functii diferite, la pret diferit, in functie de ceea ce dorim.

 Cele mai comune modele sunt realizate cu acrilic sanitar termoformat si sunt acoperite cu fibra de sticla si rasina de poliester.

 La randul sau, sistemul de operare al acestor cazi este destul de simplu. Trebuie sa-l umpleti cu apa la temperatura dorita si sa va asigurati ca este acoperit cu aproximativ cinci centimetri deasupra nivelului la care se afla jeturile de apa/aer.

 Vezi aicijacuzii cu hidromasaj Quantum.

Cand cada este complet umpluta cu apa, pompa este pornita pe panoul de control al aparatului. In functie de model, intensitatea masajului poate fi reglata printr-un regulator care controleaza fluxul de aer/apa, adaptandu-l la gustul persoanei.

Trebuie sa cunoastem faptul ca unele modele de baie cu jacuzzi de interior au un sistem de hidrojet cervical. Aceasta functionalitate ofera un masaj relaxant la spate.

 Cele mai multe cazi de acest stil vin cu aceste elemente de baza: placa digitala pentru aprindere si controlul functiei, regulator de aer care controleaza amestecul de apa/aer in timpul baii, jeturi laterale de apa etc.

 Cazile echipate cu jetul cervical, ofera un jet radial de apa (in forma de ventilator) cu un suport impermeabil pentru cap. Aceasta functionalitate poate fi reglementata individual si, de asemenea, poate fi dezactivata in acelasi mod.

 Pe de alta parte, exista modele de cazi cu un vartej interior care au o pompa de aer, si injecteaza aer din partea de jos a cazii, producand mii de bule care se ridica la suprafata.

 Si cazile care au un panou de afisare digital, au un senzor de nivel al apei care asigura ca, daca apa coboara sub nivelul jeturilor, se opreste singur, fara a fi nevoie de interventia omului.

 Inainte de a cumpara o cada, trebuie sa va asigurati ca dispun de toate aceste functii, pentru a nu avea neplaceri ulterioare. Nu toate cazile cu hidromasaj dispun de echipamente identice.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like