Cum alegi cea mai buna masa extensibila?

Cum alegi cea mai buna masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai importante piese de mobilier din living sau din bucatarie, este fara doar si poatemasa. In afara faptului ca aceasta este important sa fie rezistenta, stabila si confortabila, de foarte multe ori masa mai este necesar sa aiba si alte caracteristici, iar aici am putea aminti de exemplu versatilitatea in ceea ce priveste dimensiunile.

Masa extensibila este solutia perfecta pentru toti cei destul de des au musafiri musafiri, insa spatiul din casa nu este destul de mare pentru a avea o masa fixa de dimensiuni mari.

Tocmai de aceea, cei care au nevoie de o masa pentru acasa, ar trebui sa isi indrepte atentia spre mese extensibile, pentru ca la nevoie toti musafirii sa incapa, si pentru a evita situatiile in care musafirii trebuie sa stea inghesuiti la o masa fixa.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila?

O masa extensibila este ideala pentru ca acesta se poate mari cu pana la 30 – 90 de centimetri, ca sa incapa toata lumea la masa.

Asadar, in conditiile in care ai si tu nevoie de o masa noua pentru locuinta ta, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre o masa extensibila.

Atunci cand vrei sa iti cumperi o astfel de masa, trebuie sa stabilesti mai intai de toate marimea dar si forma mesei extensibile. Se pot gasi mese extensibile care sa aiba forma rotunda, iar acestea sunt ideale pentru spatiile mici.

Se pot gasi deasemenea mese extensibile dreptunghiulare, care sunt ideale in spatiile ceva mai mari. Aceste mese extensibile dreptunghiulare se gasesc in diferite stiluri, asa ca poti avea la dispozitie mai multe variante.

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi pentru acasa o masa extensibila, trebuie sa tii cont si de spatiul in care vei aseza masa. Se pot gasi mese extensibile pentru bucatarie, se pot gasi deasemenea mese extensibile pentru living, asa ca trebuie sa tii cont si de acest aspect atunci cand iti alegi masa.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand ai de gand sa iti cumperi o astfel de masa, este legat de numarul de persoane care pot sa fie asezate la masa.

De exemplu, la o masa extensibila rotunda care are un diametru de 90 – 120 de centimetri, pot sta la masa 4 – 6 persoane. In schimb, o masa extensibila rotunda care sa aiba diametrul cuprins intre 120 si 150 de centimetri poate gazdui undeva la 6 – 8 persoane, in timp ce mesele cu diametrul de 150 – 190 de centimetri pot gazdui lejer 8 – 10 persoane.

Pentru cei care isi doresc sa poata gazdui la masa mai mult de 12 persoane, o masa extensibila care sa aiba diametrul minim de 190 de centimetri este necesara.

0 Shares
You May Also Like