Cum alegeti rochia perfecta?

Cum alegeti rochia perfecta?

0 Shares
0
0
0

Rochia de zi reprezinta vestimentatia pe care multe femei inca o mai poarta, desi in ultimii ani din ce in ce mai multe dintre ele mai ales tinere au inlocuit-o cu clasicii jeansi sau pantaloni din diferite materiale.

Este mult mai comod pentru femei sa poarte pantaloni in loc de rochia de zi, dar bineinteles ca acestia nu pot inlocui frumusetea, eleganta si feminitatea unei rochii de zi. Dintotdeauna rochiile au dat stil si eleganta unei femei, indiferent daca aceasta este mai scunda si mai plinuta, ori mai inalta si mai slaba. Cum alegeti rochia perfecta?

Aceste rochii de zi de cele mai multe ori prin eleganta lor fac sa treaca neobservate acele mici imperfectiuni pe care unele femei incearca sa le ascunda de ochii privitorilor. Dar o problema stringenta este aceea a alegerii rochiei de zi. Cum puteti alege rochia care sa vi se potriveasca perfect? Alegerea acesteia trebuie sa se faca in special in functie de tipul corpului dumneavoastra.

Un lucru care trebuie stiut de absolut toata lumea este acela ca nu exista modele de rochii care sa se potriveasca perfect tuturor, nici chiar materialele, deoarece acestea sunt diferite si ofera o alta senzatie privitorilor. De aceea este mult mai bine ca modelele sa fie alese in special de tipul corpului pentru a putea oferi un aspect armonios, care sa va multumeasca pe deplin si pe dumneavostra si totodata sa atraga privirile si aprecierile celor din jur.

Daca de exemplu sunteti mai plinute, nu trebuie sa va alegeti rochiile care sunt mai mari si atarna, chiar daca se considera ca acest tip este mult mai avantajos si ascunde formele corpului mai mult. Realitatea este practic la polul opus aceste rochii nefacand decat sa dea impresia de marime mare, lucru care nu este de dorit. In schimb, trebuie avute in vedere rochiile parte peste parte care avantajeaza femeile ceva mai plinute deoarece ofera un look destul de armonios pentru acestea.

In plus, importante sunt si materialele pentru astfel de rochii care trebuie sa fie lejere si sa nu faca cute care sa scoata in evidenta kilogramele in plus. Daca sunteti in partea opusa, adica sunteti extrem de slabe, este mai potrivit sa alegeti rochii impletite. Acestea ofera impresia unui corp mai implinit.

Acestea bineinteles ca nu sunt potrivite ca rochii de seara, dar merg perfect in alte situatii cum ar fi serviciul sau doar o simpla plimbare prin parc. De aceea pentru ocazii speciale se pot alege rochii mai lungi, cu fuste destul de largi si realizate din materiale vaporoase si chiar veti putea sa adaugati si maneci lungi pentru acestea, in cazul in care nu va simtiti prea confortabil sa purtati doar bretele.

Aceste rochii pot fi gasite si pe site-ul Dukessa.ro la preturi destul de accesibile si fiind totodata realizate din materiale de calitate. In concluzie, orice rochie ati alege, cel mai important lucru este sa va simtiti bine in ea. Acesta ar trebui sa fie unul dintre principiile de baza dupa care ar trebui sa va ghidati atunci cand veti porni in cautarea modelului perfect de rochie de zi pentru dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like