Criterii care fac ca un inel sa fie sau nu perfect

Share Button

In momentul in care vrei sa cumperi un inel iti recomandam sa tii cont de cele mai importante criterii care il pot face sa fie un inel apreciat sau complet detestat de persoana care il primeste. Cu siguranta cand vine vorba despre inele de logodna, este foarte important sa alegi cea mai buna varianta pentru ca vrei sa ii faci o surpriza si vrei sa o faci fericita. La final ea trebuie sa fie in al noualea cer si sigur nu iti doresti sa oferi un inel care sa o supere sau sa ii dea de inteles ca nu stii nimic despre preferintele ei.

O recomandare in sensul acesta este un Inel de Logodna Solitaire Dama Platinum 950 cu un Diamant Rotund Briliant in Setare cu 6 Gheare, acesta fiind o varianta atemporala, clasica, ce nu se va demoda niciodata si pe care ea il va putea purta oricand doreste.


Criterii care fac ca un inel sa fie sau nu perfect

Metalul din care este facut inelul conteaza

Metalul din care inelul este facut conteaza foarte mult, iar cele mai comune alegeri pentru un inel de logodna sunt aurul si platina. Alegerea nu trebuie sa fie facuta la intamplare. Aurul poate sa fie galben, alb, roz sau verde tinand cont de aliajul din care este facut.

Daca alegi un inel inedit, ar trebui sa optezi pentru un inel din aur alb sau pentru o bijuterie cu diamant si cu o constructie interesanta. Exista si varianta in care alegi o bijuterie in doua culori sau in trei culori diferite de aur. Atentie la detalii pentru ca ceea ce da cu adevarat valoare unui inel nu este culoarea ci puritatea pe care materialul o are.

Este foarte important ca raportul dintre aur si alt metal din aliajul utiilizat sa fie mare. Puritatea se masoara in general in karate si aurul de 24 e karate este pur in timp ce un tip de aur de 18 karate este doar 75% aur. Toate aceste valori sunt de luat in calcul atunci cand este aleasa o bijuterie.

Comparatic cu aurul, platina este un metal foarte bun deoarece, pe langa faptul ca este foarte elegant este si foarte rezistent. Nu se zgarie usor, insa are un pret foarte mare. Daca totusi vrei sa alegi un produs care sa fie alb poti opta cu incredere pentru aurul alb placat cu rodiu. Acesta este foarte bine protejat de zgarieturi iar in momentul in care se intampla sa se zgarie si sa apara aurul alb de dedesubt, poti merge oricand la bijutier sa plachezi din nou inelul.

Este foarte important sa tii cont si de stilul ei, iar daca nu stii ce prefera poti merge pe ideea data mai sus, alegand un inel atemporal si care nu se va demoda. In felul acesta, mergand pe clasic obtii cea mai buna varianta posibila si vei reusi in mod sigur sa o impresionezi rapid si eficient fara prea mare bataie de cap si fara sa rastorni toate magazinele online cu susul in jos in cautarea unui model atipic.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.