Crema de ochi coreeană

0 Shares
0
0
0

Coreenii  au ajuns să fie foarte invidiați pentru tenul lor strălucitor și sănătos, obținut printr-o rutină zilnică de îngrijire. Din dorința de a oferi tuturor femeilor șansa să își descopere frumusețea naturală a tenului, coreenii au dezvoltat mai multe produse de îngrijire pe care le-au integrat într-o rutină formată din 10 pași. Regula de bază pe care se centrează această rutină este  – un ten hidratat este un ten sănătos.

În continuare vom discuta despre pasul 8 al acestui ritual, iar pentru a afla mai multe detalii despre produsele pe care le poți utiliza, ordinea și modul cum le aplici, te invit să accesezi cosmetice-coreene.ro. Experții de aici te vor ghida în lumea frumuseții coreene.

În ceea ce privește îngrijirea pielii, prevenirea este întotdeauna mai bună decât vindecarea. În acest sens, cremele coreene pentru ochi ajută la prevenirea cearcănelor, liniilor fine și a pungilor de sub ochi.

Pielea subțire și delicată de sub ochi trebuie să rămână hidratată pentru a preveni uscarea și efectele dăunătoare mai sus menționate.

În funcție de ce anume dorești să corectezi sau să previi, cremele de ochi coreene îți vor fi un aliat de nădejde, deoarece au fost create special să îți fie de ajutor. Practic, cel de-al 8-lea pas al unei rutine coreene de îngrijire a pielii este menit să răspundă tuturor problemelor care ar putea să apară în zona din jurul  ochilor.

Cum aplicăm această cremă?

Fiind o zonă sensibilă, cu o piele mai subțire necesită o atenție mai mare în ceea ce privește modul de aplicare al produselor pe care le folosim aici. Astfel că este mai bine să folosești  mișcări ușoare de tapotare, pentru a aplica crema de ochi coreeană, deoarece mișcările precum tragerea și frecarea cauzează riduri premature. Aceste produse speciale de îngrijire au adesea o textură cremoasă care se absoarbe rapid tocmai pentru a facilita aplicarea și pentru a elimină necesitatea de a face orice mișcare de întindere a cremei prin frecare, doar pentru a te asigura ca a pătruns în piele.

Dacă sunt aplicate corect  ca parte din rutina coreeană de îngrijire a pielii, aceste creme pentru ochi pot reprezenta un produs de-a dreptul miraculos. În funcție de necesitățile tale pentru care alegi crema coreeană pentru zona din jurul ochilor, vei avea surpriza plăcută să găsești  o varietate de ingrediente care pot include ulei de macadamia, infuzii de Ginseng, niacinamidă, rădăcină de lemn dulce și multe altele.

Aceste componente înmoaie pielea de sub ochi, lăsând-o catifelată și strălucitoare, făcând să dispară orice urmă de cearcăne. Totodată te scapă și de acele umflături inestetice de sub ochi și contribuie la estomparea liniilor fine.

După cum am menționat, pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și, prin urmare, mai delicată. Menținând un nivel de hidratare optim, vei avea parte de o zonă strălucitoare și radiantă pentru multă vreme, iar grija ridurilor o vei da uitării.

Deși nu a fost inițial o invenție coreeană, acest pas a devenit de-a lungul anilor un pas important în ritualul coreean. Poți  folosi crema de ochi coreeană în fiecare seară și dimineață pentru cele mai bune rezultate.

Chiar dacă vorbim despre o zonă mică care poate părea neînsemnată la tinerețe, pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă arie de pe fața noastră, așa că se cuvine să îi acordăm atenția cuvenită. Indiferent că alegi o cremă coreeană sau o altă gamă de îngrijire, nu neglija hidratarea acestei zone. Îți vei mulțumi mai târziu pentru acest lucru!

0 Shares
You May Also Like