Coordonarea timpului pentru o viata ingrijita

0 Shares
0
0
0

Majoritatea femeilor isi doresc parul drept in cazul in care il au carliontat, iar cele care il au ondulat, cauta metode eficiente sa il poata indrepta fara sa fie ars. Una peste alta, noi toate ajungem macar o data in viata inaintea unui eveniment important poate, la coafor.

Parul necesita de fapt o ingrijire permanenta, atentie la tipul de sampon utilizat sau la balsam, este necesar sa se potriveasca tipului de par. Poate al tau se ingrasa mai repede sau este mai greu de pieptanat ori asezat, astfel incat, consulta produsele existente pe piata temeinic.

Pentru uscare, in saloanele speciale este necesara o casca coafor care sa aiba o temperatura buna, fara sa arda parul si fara sa simti ca iti ia capul foc. Caldura emisa trebuie sa fie una uniforma, fara sa produca dezechilibre la nivelul firului de par.

Frumusetea femeilor inseamna ingrijire, de la epilat pana la pensatul corespunzator al sprincenelor, la modul in care alegi sa iti aranjezi parul, ai nevoie de timp si de produse de calitate. Investind timp si bani in modul in care arati, practic, iti sporesti increderea in propria persoana, nu mergi pe strada cu capul in jos, rusinata fiind de diverse aspecte.

Aspectul fizic este cel care creaza la o prima intalnire, o impresie care se poate schimba mai greu pe parcurs. Poate si pentru ca avem prea multe prejudecati si nu admitem ca firea umana se intampla sa aiba si slabiciuni, in plus nu de fiecare data avem timp sa aratam ca scoase din cutie.

Putem incerca insa o coordonare mai buna a activitatilor pe care le avem de realizat, prioritizarea acestora, astfel incat sa avem vreme de noi insine inainte de toate, de zambet si multumirea sufleteasca atunci cand ne uitam in oglinda.

Poti incerca sa iei o agenda si sa scrii acolo tot ce trebuie sa faci, alaturi de ceea ce ti-ai dori. Vazand totul coordonat pe ore si zile, timpul pare mai usor de controlat. Pastreaza frumusetea pe care o ai si ingrijeste-te!

0 Shares
You May Also Like