Comenzile online de mâncare si livrarea – câteva sfaturi utile

Comenzile online de mâncare si livrarea – câteva sfaturi utile

0 Shares
0
0
0

Am ales sa venim catre dumneavoastra cu câteva sfaturi pe care noi, cei din bransa, le consideram foarte utile atunci când survine întrebarea: ce optiuni alegem când plasam comenzi de mâncare online? Într-un articol precedent, va ofeream ponturi care faceau referire la acelasi lucru.

Nu, nu ne vom repeta si nu vom rescrie aceleasi idei sub o alta forma. În articolul de fata, ne vom concentra strict pe „problematica” livrarii, cu ghilimelele de rigoare.

Aici nu ne referim la furnizarea corecta si cât mai detaliata ale adreselor de livrare, ci doar la câteva optiuni pe care le puteti lua în seama atunci când comandati mâncare online, astfel încât preparatele sa „supravietuiasca” drumului.  

Stim cu totii ca subiectul de livrare mâncare gatita în Bucuresti este unul oarecum sensibil. Fara ca livratorul sau cel care face comanda sa aiba vreo vina. Înainte de a intra în discutiile interminabile despre infrastructura orasului si politica, preferam sa va aprindem putin beculetul imaginatiei.

Imaginati-va urmatorul scenariu: aveti un eveniment important în familie. Din cauza pandemiei (si a frigului), considerati ca este mai bine sa petreceti cu apropiatii acasa. Hotarâti sa comandati online mâncare, ca sa nu mai pierdeti timp. Foarte buna alegere!

Comanda ta ajunge, oaspetii tai sunt la usa. Deschizi pachetelele cu mâncare si… surpriza! Aceasta este putin „deformata”. E vina cui în aceasta situatie?

Având experienta vasta în catering si nu numai, va informam ca exista feluri de mâncare oarecum „pretentioase”, nu atât de rezistente la drum si la schimbarile de temperatura. În acest caz devenim inventivi si practici.

Spre exemplu, în locul unui sandvis cu pui, puteti comanda pulpe de pui la cuptor. Un sos, o garnitura si ati rezolvat treaba! În plus, preparatul propus este si mult mai sanatos decât primul. De asemenea, o buna idee o reprezinta si chiftelutele, care sunt usor de transportat si care nu-si modifica forma.

Un platou pentru mai multe persoane este iar o idee buna, mai ales ca puteti comanda variantele sale vegetariene (platou cu legume sau cu fructe de mare).

În cazul produselor cu o consistenta lichida, ambalajul este cel care face diferenta. Nu putem renunta la felurile de mâncare preferate doar pentru ca s-ar putea varsa. Aici, intervine experienta firmei care se ocupa de livrarea propriu zisa.

Pentru tot felul de mâncaruri „livrabile” va recomandam cu drag sa aruncati o privire pe site-ul FoodEvolution.ro . Serviciul de livrare mâncare gatita în Bucresti este de top, la ei ingredientele preparatelor fiind alese cu grija, astfel încât mâncarea rezista în orice conditie.

Desigur, nu va inducem ideea cum ca ar trebui sa comandati doar produsele care se livreaza usor; nici pe departe. Doar am vrut sa va împartasim câteva sfaturi pe care le dam, de obicei, apropiatilor care pregatesc un eveniment mai amplu.

Tocmai din acest motiv v-am împartasit si secretul prin intermediul caruia mâncarea comandata online va fi apreciata de toata lumea. FoodEvolution.ro! Aruncati o privire virtuala asupra meniului si veti avea parte de o supriza extrem de placuta!

0 Shares
You May Also Like