Colier Chokers – Ce ținute să alegi

Colier Chokers – Ce ținute să alegi

0 Shares
0
0
0

Edgy, elegant sau inspirat de stilul boho, minimalist sau împodobit cu pietre prețioase, un colier Chokers, poate fi purtat pe stradă și la plajă, precum și la orice eveniment, cu condiția de a avea ținuta potrivită.

Iată cum să porți un colier Chokers într-un mod creativ. Poți alege un lanț auriu cu o piatră verde la ținuta ta de plajă. Poți purta un model simplu și drăguț cu steluțe star la o rochie decoltată, de vară. Îl poți purta la un pulover confortabil supradimensionat, dacă acesta este cu lacăt Ellie.

Alege un colier Chokers într-un amestec de perle pentru un aspect romantic. La o jachetă din piele, pentru o imagine mai îndrăzneață alege un colier Chokers cu un lacăt Roxanne. Poartă un model placat cu aur model Snake înfășurat în jurul gâtului, pentru un aspect clasic și modern.

Ce tip de colier Chokers să alegi?

Poți purta un model cu piese stras strălucitoare pentru un efect de mish-mash sau poți alege un model mai gros pentru o rochie din dantelă. Alege modele cu accesorii care ies în evidență, așa cum este lacătul, pentru un aspect avangardist. Poartă mai multe coliere Chokers din lanț subțire și pandantiv luna, pentru un aspect boem perfect.

Cele mai vechi coliere Chokers datează din epoca de piatră. Pe atunci colierele erau făcute din moluște, os, scoici, pietre mici, și dinți, toate colectate în timpul vânătorii.

Astăzi, dacă ești mereu în căutarea unor noi modalități de a-ți etala piatra prețioasă preferată, fă cunoștință cu șuvițele de perle reinventate, și anume purtând șirul preferat la gât, într-un design Ellie.

Potrivit pentru decolteuri în V, acest tip de colier Chokers te ajută să fii misterioasă și te ajută să îți redefinești stilul personal.

colier Chokers

Colier Chokers la modă

Colierele Chokers au revenit la modă după nebunia anilor 90. Abia astăzi există mult mai multe soiuri de bijuterii, decât acum douăzeci de ani și în plus, față de șireturile negre din catifea, designerii creează coliere Chokers din lanțuri aurii sau perle, precum și combinații ale acestora.

Acest tip de colier metalic are astăzi, de asemenea, multe subspecii, dimensiuni și tipuri. Auriu, argintiu, sub formă de perle mai mari sau mai mici – acestea sunt convenabile de purtat peste gulerul maletei sau la  rochii decoltate. 

Dar alegerea unui astfel de colier Chokers ar trebui abordată cu precauție, deoarece, colierele late din metal scurtează gâtul și sunt potrivite doar pentru proprietarele cu umerii frumos conturați.

Mai este la moda in 2021?

Spre deosebire de moda anilor 90, tendințele moderne tind să fie mai maxime. De aceea, astăzi, colierele Chokers apar într-o formă „multiplicată” – din mai multe lanțuri, niveluri și cu pandantive. 

Pentru aceste tipuri de bijuterii cu pandantive, este mai bine să alege jachete și bluze cu gulere rotunde clasice sau mici decolteuri în V. Cele care poartă un Chokers la gât știu cât de greu este să alegi acest accesoriu, astfel încât să fie complementar imaginii externe. 

În acest sens, modelele de coliere Chokers subțiri, grațioase sunt o adevărată revelație deoarece, se potrivesc aproape oricărei ținute. Arată frumos, atât cu decupaje adânci, cât și cu gulere modeste. Pot fi chiar asociate cu alte accesorii, cum ar fi eșarfe subțiri de mătase așa cum poți vedea pe podiumurile caselor de modă.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like