Cele mai noi filme disponibile online

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-noi-filme-disponibile-onlineSite-urile de filme online pot fi accesate atat pentru a viziona filme consacrate, fie ca au trecut decenii de la prima aparitie, fie cativa ani, cat si filme noi, aparute recent. Unul dintre site-urile ce ofera posibilitatea de a viziona filme online aventura noi este www.filmetraduse.net. Pe acest site putem viziona filme aparute recent, care sunt subtitrate.

Printre cele mai noi filme, care pot fi vizionate online pe site-ul  filmetraduse.net se afla filmul “The place beyond the Pines”, film in care joaca actorul Ryan Gosling, actor ce a putut fi vazut in anul 2013 in patru filme noi, acestea fiind “Gangster Squad”, “Only God forgives”, un film marca Terence Malick si “The place behind the Pines”.

[adsenseyu1]

Iubitorii filmului Star Trek pot urmari “Star Trek: Into Darkness”, acesta fiind un film ce uimeste prin efectele speciale senzationale. Chris Pine reia rolul lui Kirk, rolul lui Spock este reluat de catre Zachary Quinto, iar Zoe Saldana isi surpinde spectatorii cu noi aspecte ale personajului sau, Uhura, ce este un ofiter de comunicatii ce isi utilizeaza abilitatile pentru misiunea Enterprise.

Un alt nou film disponibil online este “Side Effects”, in regia lui Steven Soderberg, care prezinta impactul industriei farmaceutice atat la nivel social, cat si uman si psiholog. Acest film o are ca protagonista pe Emily, interpretata de Roonie Mara, aceasta fiind o femeie care apeleaza des la pastile pentru oamenii tristi. In acest film joaca si actrita Catherine Zeta Jones in rolul psihologului Victoria.

Un alt film din anul 2013 este “Iron Man 3”, acesta fiind un film de actiune, ce se poate fi viziona pe site-urile de filme online si isi uimeste spectatorii cu efectele sale speciale, personajele spectaculoae si situatii inedite, ce ne iau mereu prin surpindere. Astfel, in cel de-al treilea film al seriei Iron Man protagonistul evolueaza de la un excentric la un familist convins, mult mai responsabil si mai matur.

Astfel, “Oron Man 3” nu si-a dezamagit spectatorii, fiecare personaj aduce ceva nou, fiind un film de actiune ce isi tine spectatorii cu sufletul la gura. Cat despre filmele anului 2014, care pot fi vizionate pe site-uri online, precum si pe site-ul www.fimetraduse.net, se remarca “Dune”, in regia lui Pierre Morel, acesta fiind o noua ecranizare a romanului “Dune”, scris de Frank Herbert.

[adsenseyu1]

Tot pe site-ul www.filmetraduse.net se poate viziona filmul online “The Ring 3D”, in regia lui Hideo Nakata, cat si filmul “The Dark Tower”, regizat de Ron Howard, in care protagonistul este pistolarul Roland Deschain, ce este preopat sa il gaseasca pe “omul in negru” si sa ajunga la Turnul intunecat, deoarece tot ce se afla in jurul sau depinde de gasirea acestuia.

Cu siguranta, filmele aduc numeroase surprize spectatorilor sai, indiferent de anul aparitiei, regizor sau actori, astfel incat se considera ca in alegerea filmului nu este neaparata nevoie sa se tina cont de actorii care joaca in filmul respectiv sau de regizor, ci de recenziile care au fost realizate, fiecare film introducandu-ne intr-o calatorie interesanta, respectiv calatoria personajului principal, cu care ne putem identifica uneori.


Alte articole:
1.Cele mai bune filme documentare la doar un click distanta
2. Comediile anului 2013, pentru seri pline de buna dispozitie
3. Ecranizari de succes ale unor romane celebre
4. Filme online de top doar pe filmetraduse.net

 

0 Shares
You May Also Like