Cele mai bune telefoane sub 150 de dolari

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune telefoane sub 150 de dolari
In ziua de astazi, telefoanele high end, cele din top, atrag toata atentia consumatorilor, dar acestea de obicei costa destul de mult si majoritatea nu si le pot permite, cumparand device-uri mai ieftine. Daca esti interesat de cele mai bune reparatii telefoane Bucuresti, intra pe Service-Gsm-Bucuresti.ro!

Un lucru foarte bun ar fi acela ca smartphone-urile din segmentul de buget, au inceput sa devina cu timpul din ce in ce mai bune, iar acum poti sa-ti cumperi un telefon foarte bun, cu pana la 150 de dolari.

Desigur, la acest nivel de pret, trebuie sa te astepti la anumite compromisuri fata de categoria de pret de peste 200 de dolari sa zicem, dar poti gasi telefoane “bune la toate” si sub aceasta suma. Exista cateva modele de astfel de telefoane care nu au primit un review pana in momentul de fata, dar noi vom incerca sa va prezentam cateva:

1.    Vibe K5 Plus
Acest telefon este unul de top in aceasta categorie de pret, fiind probabil cel mai performant din segmentul sub 200 de dolari. Performanta este consistenta pe plaja mai multor categorii de utilizare. Telefonul are si un design foarte frumos, display-ul este de calitate foarte buna. Un mic dezavantaj, ar fi bateria, care nu tine foarte mult.

[adsenseyu1]

2.    LeEco Le 1s Eco
Cu pretul de 149.9 dolari, acest telefon se situeaza exact sub limita de pret aleasa de noi, mai exact cu 1 cent.Telefonul nu este disponibil in momentul de fata, dar atunci cand va fi, probabil ca va avea cel mai bun raport calitate-pret din aceasta categorie.

Performanta este destul de buna, dar camera foto este un pic mai slaba ca a modelului prezentat mai sus. De asemenea, telefonul nu prezinta slot micro SD (fapt care ar putea sa-l faca neatragator pentru multi utilizatori), iar durata bateriei lasa de dorit. Totusi, la acest pret nu ne putem astepta la foarte multe.

3.    Coolpad Note 3 Lite.
CoolPad Note 3 Lite face si el parte din categoria de pret – sub 150 de dolari. Lansat deja de cateva luni, telefonul este inca foarte cautat, fiind alegerea naturala pentru multi utilizatori care nu doresc sa dea mai mult de 100-200 de dolari pe un smartphone.

Telefonul este prevazut pana si cu senzor de amprenta (lucru foarte rar pentru acest segment de pret), iar durata bateriei este foarte buna.

[adsenseyu1]

Ca si dezavantaje, putem mentiona o performanta relativ modesta a camerei foto, timpul de incarcare destul de mare si un design ce nu-ti atrage cu nimic atentia. In afara de aceste mici minusuri, telefonul este unul foarte bun si se vinde inca destul de bine.

4.    Xolo Era 4k.
Lansat in luna Februarie a acestui an, Xolo Era 4K are cele mai bune rezultate la testele pentru durata bateriei, dintre toate telefoanele din aceasta categorie de pret (inclusiv cele prezentate de noi mai sus).

Display-ul totusi, este dezamagitor, iar camera nu da rezultatele la care ne-am fi asteptat. De asemenea, s-a constatat ca chipset-ul wifi, este instabil si are rezultate instabile pe perioade lungi de folosire (capacitatea de download si upload fluctueaza foarte mult).

0 Shares
You May Also Like