Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara un termostat wireless?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care doriti sa va indreptati atentia spre termostate wireless inteligente Salus, cu siguranta este important sa cunoasteti cateva informatii generale despre acest tip de termostate, inainte de a cumpara unul.

Tocmai de aceea, va invitam sa parcurgeti alaturi de noi acest articol, pentru a acumula cat mai multe informatii despre aceste termostate performante.

Un termostat fara fir are unele limitari care ar putea afecta modul in care functioneaza sau daca va functiona deloc. Inainte de a investi intr-un termostat fara fir, asigurati-va ca acesta va functiona pentru dvs. Iata cateva sfaturi rapide despre ce sa cautati inainte de a cumpara.

Poti transmite semnale?

In functie de modul in care sunt construiti peretii casei dvs., unele semnale electronice fara fir pot avea dificultati in a trece prin eli. Blocurile de pereti creeaza o interferenta limitata, iar peretii metalici pot varia de la probleme de receptie minore la nici o receptie. De asemenea, evitati montarea termostatului langa un cuptor cu microunde, deoarece frecventele de functionare sunt adesea foarte asemanatoare.

Termostatele wireless au cabluri

Termenul “termostat fara fir” se refera la metoda de reglare a setarilor de temperatura si nu la termostat in sine. Un receptor wireless se va monta exact asa cum se conecteaza un termostat cu fir, utilizand aceleasi fire colorate. Pentru controlul unitatii se utilizeaza un senzor termostat portabil sau telecomanda, ambele care interactioneaza fara fir cu receptorul, castigand numele.

Limitarile wireless

Unitatile wireless vor necesita baterii, iar bateriile scazute sau cele moarte vor avea efecte imprevizibile. Incalzitorul poate functiona continuu sau poate porni si opri intermitent. AC poate chiar sa functioneze atunci cand incalzitorul trebuie sa mearga. Un termostat fara fir poate fi un lux minunat in jurul casei, dar are un set propriu de posibile probleme.

Asadar, acum cunoasteti cate lucruri extrem de importante in legatura cu termostatele wireless. In cazul in care decideti ca aveti nevoie de un asemenea termostat, recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre termostatele wireless inteligente de la Salus, iar termostatul RT520/RT520RF poate reprezenta cea mai inteligenta solutie pentru locuinta dvs.

Indeptandu-va atentia spre acest termostat foarte inteligent veti beneficia de functii de optimizare, functii TPI, functia de compensare a sarcinii, functia Start Optim si Stop Optim, iara ceasta functie optimizeaza tranzitia dintre doua programe de incalzire consecutive.

Cu TPI (Timp Proportional + Integral). Algoritm cu auto invatare se va obtine un control mai precis al incalzirii, cu confort sporit si eficienta energetica imbunatatita.

Noile directive ErP impun o evaluare mai precisa a eficientei intregului sistem pentru reducerea costurilor totale de incalzire. ErP IV este un minim de referinta pentru anumite piete din UE. Termostatele din gama RT520 satisfac cu succes aceste exigente.

Mentionam deasemenea faptul ca termostatul poate fi programat sa afiseze o alerta pentru a se asigura ca utilizatorul este anuntat cand este necesar service-ul cazanului.

Asadar, in cazul in care considerati ca a sosit timpul sa alegeti un termostat wireless pentru locuinta dvs., cu siguranta termostatul RT520/RT520RF poate reprezenta cea mai inteligenta solutie pentru locuinta dvs.

0 Shares
You May Also Like