set of stylish fashion dress forms, vector illustration

Ce trebuie sa stim despre tinute si silueta?

0 Shares
0
0
0

In acest articol am discutat cu expertii de la Fashionvogue.ro despre modul in care alegem tinutele avand in vedere silueta pe care o avem. Va prezentam mai jos tinutele care sunt potrivite pentru diverse tipuri de silueta.

Toate femeile care stiu bine cele 4 tipuri de silueta stiu probabil si care e de fapt cea mai fericita din ele dar si dezavantajele celorlalte. Cu toate acestea nu toate femeile stiu in general ce piese se potrivesc pentru fiecare tip de silueta acesta fiind in general motivul pentru care sunt multe din ele ce dau gres cu tinuta pentru petrecere.

Silueta de tip para e cea care caracterizeaza o talie mica si soldurile mai late si asta inseamna ca tot ce trebuie sa fie accentuat este o parte superioara a corpului. Tinutele potrivite siluetei este ca ea poate sa fie formata din fuste negre scurte care au talia inalta si bluze simple insa de efect.

set of stylish fashion dress forms, vector illustration

Doamnele care au siluete de tip para ar trebui sa isi completeze tinuta cu cardigane lungi care trec de solduri. Punctele centrale din tinute vor fi reprezentate si de o pereche de cizme lungi care sa treaca de genunchi si care sa asigure si un efect de picioare interminabile.

O silueta androgina e cea care va implica forme drepte si talii nedefinite. Cu toate acestea un mare avantaj al ei sunt si picioarele lungi si foarte frumoase care trebuie sa fie evidentiate de incaltaminte lunga care sa treaca de genunchi si dresuri de tipul plasa.

Prin urmare doamnele ce se incadreaza la categoria aceasta pot sa mizeze pe tinutele care sunt formate de fuste scurte din piele la care se vor asocia camasi si bluze cu un decolteu rotund. E foarte important ca cele ce au o silueta androgina sa isi accesorizeze tinutele cu centuri late care sa delimiteze foarte bine talia.

Unele din cele mai norocoase femei sunt acelea care au si o silueta de tipul clepsidra care presupun si o latime a umerilor egala cu a bazinului. Tinutele perfecte pentru petreceri care sa isi puna in evidenta toate atuurile siluetei de tipul clepsidra pot sa fie formate din rochii lungi care au si maneci si care sa urmeze linia corpului. Sunt si incaltari elegante care au toc subtire si genti de piele naturala care au un design deosebit si care vor completa lookul intr-o nota cat mai eleganta si potrivita cu atmosfera de party.

Femeile care au silueta de tipul mar ar trebui sa isi mentina de fiecare data kilogramele sub control si in deplina concordanta cu inaltimea pe care o au.

Tinutele potrivite pentru o asemenea silueta sunt reprezentate de croieli foarte drete care sa stea usor pe formele pe care le are corpul. Sacourile foarte cambrate, rochiile care mentin forma literei A precum si incaltamintea cu tocuri inalte sunt foart epotrivite pentru toate doamnele care vor sa se imbrace in mod corespunzator la petreceri.

Care sunt detaliile pe care toate femeile care sunt pasionate de moda trebuie sa le stie inainte de a decide ce outfit sa aleaga. In mod sigur daca vom tine cont de toate caracteristicile pe care le-am enuntat anterior suntem capabili sa alegem tinute bune.

 

0 Shares
You May Also Like