Ce trebuie sa stii despre soareci si cum scapi de acestia?

Ce trebuie sa stii despre soareci si cum scapi de acestia?

0 Shares
0
0
0

Soarecii sunt o specie de rozatoare foarte inteligente care comunica in cele mai complexe moduri. Acestia pot sa comunice vocal, olfactiv, dar si cu ajutorul unor expresii faciale prin intermediul carora isi comunica starea de spirit altor soareci.

Soarecii sunt foarte mari exploratori, acestia fiind foarte curiosi. Aceasta specie de rozatoare intra in gauri foarte mici, iar daca intalnesc un obstacol, isi folosesc dintii foarte puternici pentru a-si face loc.

Despre soareci mai trebuie precizat ca sunt rozatoare foarte curate, in cuiburile lor gasindu-se spatii special amenajate pentru stocarea mancarii, dar si culcusuri bine amenajate. In plus, soarecii isi fac pana si toaleta.

Ce trebuie sa stii despre soareci si cum scapi de acestia?

Soarecii isi folosesc mustatile ca un senzor tactil, dar isi folosesc mustatile si cu scopul de a sesiza schimbarile de temperatura sau curentii de aer de afara.

Soarecii sunt fericiti in compania altor soareci, deci nu este de mirare faptul ca acestia odata ce isi fac aparitia intr-o gospodarie, se inmultesc foart rapid.

Despre soareci mai trebuie mentionat faptul ca sunt recunoscuti datorita echilibrului foarte bun pe care il au. Ei pot sa mearga pe franghii foarte subtiri si chiar pot sa escaladeze suprafete verticale. Soarecii pot sa sara deasemenea de la inaltimi de cativa metri fara a se rani.

Asadar, acestea fiind spuse, soarecii sunt rozatoare cu abilitati speciale care isi pot face aparitia in gospodariile oamenilor.

Cu siguranta cei care se confrunta cu o astfel de problema, cauta cele mai eficiente solutii pentru a scapa odata pentru totdeauna de soareci.

De exemplu, in cazul in care gradul de infestare cu soareci nu este unul foarte mare, oamenii pot sa foloseasca diferite capcane mecanice, sau pot sa foloseasca capcane cu adezivi pentru a elimina soarecii.

Deasemenea, tot atunci cand gradul de infestare nu este unul foarte mare, oamenii pot alege sa foloseasca ultrasunetele pentru a indeparta soarecii.

Ei bine, acestea sunt situatiile in care gradul de infestare cu soareci nu este unul foarte mare, insa exista situatii in care gospodariile sunt cu adevarat invadate de catre aceste insecte.

In aceste conditii, toti cei care isi doresc sa scape de soareci trebuie sa apeleze la serviciile unei firme care printre altele presteaza si servicii de deratizare soareci.

Aceste firme dispun in primul rand de personal calificat in capturarea rozatoarelor, asa ca eliminarea soarecilor nu reprezinta o eliminare imposibila.

Apoi, trebuie precizat faptul ca aceste firme dispun mereu de cele mai puternice otravuri pentru a se lupta cu soarecii. Chiar daca otravuri pentru soareci se gasesc si in supermarket-uri, sau la diferite farmacii ori in diferite alte locatii, cu siguranta acestea nu sunt la fel de puternice precum otravurile pe care le folosesc angajatii firmelor de deratizare.

Deci, dupa cum se poate observa, soarecii pot sa reprezinte o adevarata problema pentru foarte multi dintre cei care locuiesc la casa si nu numai. Din fericire insa, acum se gasesc fel si fel de otravuri sau fel si fel de capcane pentru soareci, asa ca eliminarea soarecilor sau chiar si a sobolanilor nu mai reprezinta o misiune imposibila.

0 Shares
You May Also Like