Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o bariera automata?

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o bariera automata?

0 Shares
0
0
0

Oamenii de afaceri, pot sa opteze pentru bariere nice, sau pentru bariere de la oricare alt producator de pe piata, in momentul in care isi doresc sa controleze accesul in parcarile lor.

Mai exact, acei oameni de afaceri care nu isi doresc ca in parcarile firmelor pe care le detin, sa aiba acces persoane neautorizate, pot opta pentru astfel de sisteme de control al parcarilor, prevazute cu bariere automate, astfel incat sa interzica accesul persoanelor neautorizate, insa sa permita totodata accesul persoanelor autorizate in parcare.

Aceste sisteme bariere, detin in component lor bratul barierei (care poate avea diferite dimensiuni), corpul barierei, dar si telecomanda prin intermediul careia se poate actiona bariera chiar si de la o distanta de cativa metri.Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o bariera automata?

Fiecare astfel de sistem bariera complet, are in component sa mai multe accesorii suplimentare, dintre care amintim fotocelulele, centrala de comanda, lampile, telecomenzile sau selectoarele.

Ei bine, aceste bariere automate, dupa cum am spus si in introducerea articolului, reprezinta protectia ideala pentru o parcare privata, insa pot oferi exact aceiasi protectie si pentru o parcare publica sau pentru o parcare industriala.

Putem face aceasta afirmatie, si adica faptul ca barierele reprezinta modalitatea ideala de protective pentru orice parcare, pentru ca ele pot sa opreasca masinile, pentru ca acestea sa nu patrunda in parcare.

Referitor la aceste bariere automate, trebuie precizat faptul ca ele imbina foarte bine tehnologia cu fiabilitatea, iar astfel barierele se pot adapta simplu si usor oricarui tip de spatiu.

Referitor la avantajele acestor bariere automate ideale pentru protectia si controlarea parcarilor, putem aminti in primul rand faptul ca sunt confectionate din cele mai bune materiale de pe piata, astfel incat ele sunt de calitate superioara.

In ciuda faptului ca barierele automate pot avea un cost destul de mare de achizite, ele nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere, asa ca putem spune ca si acesta este un mare avantaj.

Designul modern pe care il au barierele automate, dar si gradul lor mare de adaptabilitate, le permite acestora amplasarea in orice zona, si in orice parcare. Acesta cu siguranta este un alt mare avantaj pe care barierele automate il au.

Datorita faptului ca sunt dotate cu echipamente modern, confortul pe care barierele automate ni-l ofera este unul sporit, iar efortul suplimentar este pur si simplu eliminat.

Dimensiunile bratelor pe care le au barierele, pot sa fie diferite de la caz la caz, asa ca poti opta pentru o bariera cu un brat de dimensiuni mici (3, 4 m), in cazul in care doresti sa achizitionezi un astfel de sistem pentru o parcare mica.

In cazul in care ai de gand sa achizitionezi o bariera automata pentru a controla accesul autoturismelor in parcarile industriale, atunci ar fi bine sa alegi o bariera cu un brat cat mai mare (mai mare de 9 m), pentru ca intr-o astfel de parcare, pe langa autoturisme, mai intra si tirurile si camioanele.

Asadar, dupa cum se poate observa, se poate controla foarte usor accesul in parcari, prin intermediul acestor bariere automate.

0 Shares
You May Also Like