Ce tip de geanta ar trebui sa porti in functie de personalitatea ta?

Ce tip de geanta ar trebui sa porti in functie de personalitatea ta?

0 Shares
0
0
0

A disparut acel obicei de a pune bani, servetele sau alt obiect in sutien ca bunicile noastre. Poate ca totul a inceput cu o nevoie josnica de a purta obiecte personale si, desi, desigur, acest lucru este important, astazi, pentru noi, a purta o geanta inseamna a folosi un accesoriu care sa completeze tinuta noastra.

De la cele mai casual la cele mai elegante, exista multe modele diferite care variaza in forma si dimensiunea lor si care incearca sa se potriveasca diferitelor stiluri de viata ale femeii de astazi.

Rucsac, punga, geanta cu sau fara manere, tip plic etc, sunt doar cateva din lista lunga a lumii megadiverse de genti de mana; cu toate acestea, atunci cand vine vorba de a alege, singurul lucru care conteaza cu adevarat este ceea ce ne place si, chiar daca nu credeti, totul depinde de personalitatea noastra. O alegem pe cea care se imbina cu tinuta noastra, dar si cu caracterul nostru, sau cel mai trendy design, dar pe care stim ca il vom folosi din nou.

In acelasi mod in care modul nostru de a ne imbraca poate dezvalui diferite trasaturi ale persoanei noastre, o geanta o poate face si ea, dar v-ati intrebat cu adevarat ce spun despre voi? Afla ce fel de geanta poti folosi in functie de personalitatea ta, cu siguranta te vei identifica cu mai multe.  Recomandam genti Furla!

Pentru obsesie in shopping, GEANTA supradimensionata

O geanta tip sac este ideal pentru femeile carora le place sa fie in control, desi, in mod ironic, lucrurile aruncate intr-o geanta supradimensionata poate parea ca o mizerie completa, dar nu vina proprietarului. Pentru proprietar este mai degraba un haos organizat, si ea este femeia care face tot posibilul sa fie ordonata, dar nu o atinge 100% cu acest model de geanta..

In acest model de geanta ai putea avea TOTUL: batiste, balsam de buze, machiaj, caiet si stilou, guma de mestecat, telefon mobil, crema de maini si tot ce este inutil, pentru ca nu stii niciodata cand ar putea fi necesar oricare dintre aceste lucruri.

Pentru cei minimalisti.. o geanta mica

Ar putea fi spus ca oricine poarta acest tip, nici prea mic, nici prea mare, este intr-adevar organizat, spre deosebire de geanta cu model supradimensionat. De obicei, poarta strict ceea ce este necesar, cu certitudinea ca il va folosi. Trua de cosmetice in geanta?

Nu, in acest caz, un ruj este mai mult decat suficient. Aceasta femeie care poarta o astfel de geanta este practica, stie ce vrea si cum sa o obtina; eficient pentru a rezolva problemele in mod creativ.

Pentru cei mai relaxati, un crossbody

Daca o fata poarta crossbody, ea conduce cu siguranta un stil de viata simplu si, in acelasi timp, poate putin agitat. Cureaua ii lasa mainile libere pentru a se putea implica in alte lucruri, pentru ca este o femeie careia ii place sa desfasoare diferite activitati in acelasi timp.

Acest lucru se traduce, de asemenea, in practic, pentru ca ea poarta in geanta ei elementele de baza.

0 Shares
You May Also Like