Ce sunt sarurile de nicotina si cat de sigure sunt pentru vapat

0 Shares
0
0
0

Atunci cand v-ati hotarat sa renuntati la fumatul clasic in detrimentul unei tigari electronice lucrurile pot fi complicate la inceput.

Pe piata exista multe componente care va pot dezorienta in alegerea si personalizarea device-ului ideal. Insa cu timpul veti capata experienta, pe internet existand nenumarate informatii care va pot face sa intelegeti cat mai bine aceste proceduri de selectare si montarea diferitelor piese si lichide.

Sarurile de nicotina – o alternativa excelenta la nicotina freebase

Una dintre cele mai frecvente intrebari puse de noii utilizatori este cu privirea la sarurile de nicotina. Aceasta a fost conceputa pentru a incerca reproducerea cat mai apropiata a nicotinei din tigarile clasice, regasindu-se in mod natural in frunzele de tutun.

Fata de lichidele freebase, lichidele de vapare cu saruri de nicotina contin anumite elemente suplimentare pentru o senzatie cat mai apropiata de fumatul clasic. In aceste saruri se regaseste o cantitate mult mai mare de substanta activa pentru a va putea satisface pofta de fumat intr-un timp mult mai scurt.

Sarurile de nicotina pot fi o solutie excelenta pentru urmatoarele persoane:

  • utilizatorii noi care nu reusesc sa isi ia doza de nicotina necesara din lichidele freebase clasice;
  • utilizatorii experimentati care doresc ca vaporii sa fie cat mai fini pentru o senzatie placuta;
  • concentratie de nicotina mare – sarurile cu nicotina au o rata de absorbtie mai accentuata decat cea freebase, fiind ideala pentru cei care doresc o putere mai mare.
  • persoanele care nu vor sa obtina nori de fum, dar vor sa inhaleze necesarul de nicotina pentru o experienta placuta.

Sunt sigure sarurile de nicotina?

Cercetarile actuale nu indica faptul ca aceste saruri sunt mai nocive decat lichidele obisnuite de vapat. Avand in vedere ca au fost realizate studii stiintifice prin care s-a demonstrat faptul ca tigarile electronice sunt cu 95% mai sigure decat fumatul clasic, o puteti folosi fara probleme ca v-ar influenta in mod negativ sanatatea.

Indiferent de ceea ce doriti sa consumati este indicat sa verificati dintr-o sursa sigura calitatea si componanta fiecarui lichid si daca respecta standardele de sanatate impuse de lege.

Aveti libertatea de a experimenta nenumarate variante, putand in acest fel sa descoperiti cele mai bune retete si metode de vapat. Tigarea electronica este cea mai buna alternativa la fumatul clasic si o cale cu o rata mare de succes de renuntare, iar daca nu doriti acest lucru puteti sa continuati sa vapati linistit, deoarece sunt mult mai sanatoase decat tigarile clasice.

0 Shares
You May Also Like