Ce rezervoare wc alegem?

0 Shares
0
0
0

Ce rezervoare wc alegem?
Atunci cand vorbim despre rezervoare wc in mod clar cu totii stim la ce anume ne referim. Poate ca unii dintre noi inca isi mai amintesc de rezervoarele vechi din fonta cu flotor pe care le detineam in casele noastre in urma cu cativa ani, si probabil ca astazi sunt cu totii uimiti de felul in care tehnologia a lucrat chiar si in acest caz.

Trecerea de la rezervoare wc din fonta la rezervoarele din PVC pe care le avem astazi a fost una destul de usoara, acest lucru aducand cu sine mai multe beneficii. Pe de o parte criteriul estetic a fost mult imbunatatit. Nimic suspendat in aer, niciun obiect vopsit care se exfoliaza din pricina umezelii, nu tu urme de condens.

Mai mult decat atat, astazi putem beneficia de o multitudine de modele de rezervoare wc pe care le putem alege si utiliza dupa bunul plac. Gama de modele se diferentiaza in cea mai mare parte prin felul in care se face curatearea efectiva a toaletei si mai precis modul de actionare al jetului de apa.

[adsenseyu1]

Daca in cazul rezervoarelor din fonta aveam la indemana doar un lant cu un maner de care trageam cu putere, ei bine in cazul rezervoarelor pentru toaleta din ziua de astazi lucrurile stau cu totul altfel. Actionarea jetului de apa destinat curatarii se poate face prin apasarea unui simplu buton, daca acesta este sistemul rezervorului, sau prin actionarea unui maner sau a unei clapete.

Aceste elemente pot fi usor de curatat si de dezinfectat, lucru care este foarte important indeosebi in cazul bailor. Acumularile de microbi sunt deosebit de periculoase iar baile sunt camerele in care acest lucru se poate petrece cu mare repeziciune. Insa, prin folosirea unor rezervoare wc de ultima generatie vei constata faptul ca dezinfectarea si curatarea pot fi facute foarte simplu si fara efort, cu mult mai usor decat in cazul dispozitivelor similare din fonta.

In acelasi ton am putea spune ca in cazul rezervoarelor din fonta era foarte greu sa intervina cineva, in sensul ca daca intampinai o dificultate si era necesar sa apelam la un instalator, acestuia ii era destul de greu sa lucreze la acea inaltime. Astazi, avand in vedere modul de dispunere al noilor rezervoare wc din PVC, interventiile se efectueaza mult mai usor si mai eficient.

[adsenseyu1]

Un astfel de rezervor este amplasat in spatele vasului de toaleta, la o inaltime de circa 1 metru, astfel incat oricine sa poata avea acces la fluxul de apa.Astfel de rezervoare wc pot fi gasite peste tot aproape insa numai in magazinele specializate vei sti ca ceea ce achizitionezi este si un produs de calitate.

Un astfel de magazin din care poti cumpara fara griji orice model de rezervor toaleta este www.impactcenter.ro, un loc de unde vei putea cumpara orice iti este necesar atunci cand vine vorba despre echiparea completa a baii tale. Indiferent de ceea ce alegi, aici vei avea posibilitatea sa analizezi in mod riguros fiecare posibilitate si sa te poti bucura de alternative, astfel incat sa poti sti cu certitudine ca ai facut o alegere corecta.

0 Shares
You May Also Like