Ce probleme au produsele in lichidare de stoc?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme au produsele in lichidare de stoc

Lichidarea de stoc prin reducerea preturilor are ca efect vanzarea rapida a intregului stoc de produse sau a unei parti din acesta. Accesorii telefoane sunt produse care pot fi in lichidare de stoc, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de preturi mai mici, in masura in care gasiti ultimele produse disponibile, fie ca sunt display-uri, carcase, huse, casti, touchscreen-uri, acumulatoare, etc.

In general, o lichidare de stocuri poate produce aglomeratie pentru ca preturile se reduc, reducerile pot fi uneori substantiale pana la 50%. Aceste accesorii de telefoane care sunt in lichidare de stoc sunt foarte cautate pe piata, sau sunt la promotii care daca se sunt pe final, inseamna ca se epuizeaza relativ rapid.

Ofertele promotionale sunt de nerefuzat, iar cele care apar la magazinele online, au chiar detalii despre numarul de produse disponibile. Fiind produse electronice, nu se poate spune ca la imbracaminte, de exemplu, ca exista o lichidare de stocuri, pe criterii legate de anotimp. La accesoriile de telefoane, totul depinde de promotii, care sunt pe perioade limitate de timp, pentru a atrage clientii, apoi este firesc sa existe si un stoc redus, care insa atrage din nou clientii, spre final se promoveaza reduceri de preturi.

Clientii se intreaba daca marfa in lichidare de stoc contine produse cu defecte minore sau majore, dar trebuie sa stie ca nu se intampla acest lucru pentru ca ar afecta credibilitatea si vanzarile.

Accesoriile de telefon sunt o marfa care se vinde destul de bine, doar anumite piese pot sa ramana prea mult in stoc, si astfel sa nu blocheze banii, si sa creasca cheltuielile de depozitare. Exista de exemplu, produse cu mici defecte, de exemplu, telefon cu carcasa putin zgariata, sau produse invechite moral si tehnologic.

Se propune un pret redus pentru aceste categorii de produse. In general, termenul de lichidare de stoc este o strategie a economiei de piata cu rezultate bune in vanzari, pentru ca orice client stie ca daca nu mai exista produse multe pe stoc trebuie sa ia mai repede decizia de a cumpara, si poate obtine si un beneficiu foarte important, un pret mai mic.

De multe ori, vanzatorul va recomanda oricarui client produsele in lichidare de stoc, chiar daca are un client care doreste sa isi cumpere alt produs, poate sa ii precizeze ce oferte are magazinul pentru a-l informa in privinta achizitionarii unor astfel de produse.

Unii dintre clienti cauta exact momentul unei astfel de lichidari de stoc, asteapta ofertele avantajoase ale acestui tip de vanzare, stiu ca produsele nu au probleme in functionare, si se grabesc sa fie printre primii cand apare anuntul despre lichidare de stoc.

Prin urmare, se recomanda oricarui client care isi doreste un accesoriu de telefoane sa caute aceste oferte cu incredere, pentru un pret redus (uneori se ofera produse la pachet), garantia fiind aceeasi cu a produselor care nu sunt in lichidare de stoc, totul depinde de consecventa pe care clientii o pot acorda studierii ofertelor in avantajul lor pentru orice tip de produs.

0 Shares
You May Also Like