Ce ne dorim de la un apartament nou?

Ce ne dorim de la un apartament nou?

0 Shares
0
0
0

Apartamente noi Sisesti este un proiect construit in zona periferica a Bucurestiului. Aici dezvoltatorii imobiliari ajung sa construiasca pe terenurile unor foste platforme industriale sau chiar pe terenuri care erau candva agricole, acestea fiind trecute ca teren intravilan. Fiind o acuta lipsa de locuinte pe piata, multi dezvoltatori imobiliari cauta numeroase solutii pentru a veni in intampinarea nevoii dumneavoastra de a obtine o locuinta.

De cele mai multe ori se obtin credite cu dobanda extrem de mica prin proiectul „prima casa” sau alt gen de proiecte care ar trebui sa fie extrem de flexibile atat pentru clienti cat si pentru dezvoltatorul imobiliar. Ofertele de apartamente in zonele acestea imobiliare sunt diverse fiind oferite la diverse preturi in functie de locatie, de numarul de camere, etc.Ce ne dorim de la un apartament nou?

Cei mai multi clienti nu au pretentii exagerate legate de apartament dar bineinteles ca nu putem omite anumite dorinte ale acestora. De exemplu, unii clienti isi doresc sa achizitioneze un apartament la un etaj inferior, altii isi doresc unul la un etaj superior pentru a avea o panorama asupra orasului.

Sunt clienti care doresc ca apartamentul lor sa aiba ferestrele in bataia soarelui pentru a beneficia de cat mai multa lumina si caldura, altii isi doresc dimpotriva opusul. Exista numerosi clienti care isi doresc balcoane sau terase cat mai mari de unde sa admire peisajul din zona.

In zona de nord a Bucurestiului au aparut numeroase proiecte rezidentiale, unul dintre acestea fiind shantilake. Complexul rezidential ofera numeroase apartamente noi cu 2 sau 3 camere in blocuri cu 3 etaje. Acestea au absolut toate dotarile unui apartament la cheie nefiind nevoie de investitii ulterioare. Pentru ca toti clientii se pricep cand vine vorba de constructii trebuie adaugate cateva elemente cheie in alegerea unui apartament nou.

Un lucru esential il reprezinta structura de rezistenta a imobilului. Nu cred ca ii este nimanui indiferent, cat de rezistent este blocul in care se muta. Apoi este foarte important sa cunoastem calitatea materialelor de constructii care au fost folosite, pentru a ne face o idee generala asupra soliditatii peretilor interiori, exteriori, etc. De cele mai multe ori sarim peste aceste analize considerand ca acestea sunt obligatii ale constructorului.

De multe ori ne bazam foarte mult pe ceea ce primim ca informatie de la acesta, ajungand sa depindem exclusiv de constructor fara sa ne interesam in plus despre materialele de constructie, calitatea lucrarilor, etc. Unul dintre dezvoltatorii imobiliari care isi respecta clientii este si shantilake.

Acesta prezinta clientilor stadiul lucrarilor, multe informatii putand fi obtinute si de pe site-ul propriu. Apartamentele construite in zona Sisesti din sectorul 1 ofera tot confortul de care avem nevoie. Sunt extrem de spatioase, camerele fiind suficient de mari pentru a putea fi mobilate dupa gusturile fiecaruia.

Bucataria este extrem de spatioasa, oferind conditii excelente pentru persoanele carora le place sa gateasca mai mult. Baile sunt suficient de spatioase, fiind dotate cu absolut toate instalatiile sanitare de care este nevoie. Accesati cu incredere site-ul shantilake si nu veti fi deloc dezamagiti.

 

0 Shares
You May Also Like