Ce fond de ten trebuie sa isi cumpere femeile?

Ce fond de ten trebuie sa isi cumpere femeile?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, fiecare femeie care trebuie sa participe la un eveniment important precum un botez, o nunta, o intalnire de afaceri sau orice alt eveniment de o importanta majora, alege sa poarte o tinuta eleganta, si opteaza pentru un machiaj care sa o scoata in evidenta.

Ei bine, machiajul este adoptat de femei si in viata de zi cu zi, in primul rand deoarece acesta le ascunde micile imperfectiuni. Punctele negre sau cosurile pot sa fie mascate foarte bine sub un machiaj perfect realizat.

Apoi, chiar si ridurile fine pot sa fie mascate cu ajutorul unor produse cosmetice de cea mai buna calitate, asa ca femeile ar putea sa isi indrepte de exemplu atentia spre un fond de ten Milani care este de cea mai buna calitate, si care le ajuta sa obtina un machiaj perfect.

Ce fond de ten trebuie sa isi cumpere femeile?
Fireste, atunci cand discutam despre pret fond de ten Milani trebuie sa precizam ca produsul costa mai mult decat un fond de ten oarecare, insa si calitatea produsului este una superioara, iar drept dovada este numarul mare de femei care folosesc acest fond de ten.

Si daca tot am adus atata in discutie fondul de ten trebuie mentionat faptul ca alegerea unui fond de ten trebuie facuta in functie de tipul tenului. O femeie care are tenul normal si fara imperfectiuni, ar trebui sa isi aleaga un fond de ten cu o textura usoara, care sa nu incarce foarte mult tenul, iar factorul de protectie ar trebui sa fie de minim 10 SPF.

Femeile care au tenul mixt ar trebui sa isi indrepte atentia spre produsele destinate tenului mixt, pe care sa scrie “For combination skin”. Acest fond de ten imbina perfect proprietatile matifiante cu proprietatile hidratante.

Pentru femeile care au tenul uscat ideale ar fi un fond de ten fluid, care sa aiba o formula hidratanta, in timp ce pentru femeile care au tenul gras ideal ar fi un fond de ten cu o formula mata, oil-free si cu efect de pudra care sa nu ii ofere sebumului posibilitatea de a penetra stratul de machiaj pe timpul zilei.

Pentru femeile care au tenul acneic, cu siguranta cele mai indicate sunt produsele dermocosmetice anti – imperfectiuni, dat fiind faptul ca acestea regleaza sebumul si reduc disparitia cosurilor.

In cazul femeilor cu ten matur, cele mai indicate formule ar fi acelea spuma, dar si fondurile de ten cu formula cremoasa. Aici ar fi indicat de evitat fondurile de ten compacte si cu textura pudrata, pentru ca ele vor scoate in evidenta ridurile.

Ei bine, dupa ce isi aleg fondul de ten, femeile mai pot sa isi indrepte atentia si spre paleta Sleek, dar si spre diferite alte produse cosmetice care sa le ajute sa obtina un machiaj perfect.

Asadar, fondul de ten este principalul produs cosmetic pe care o femeie trebuie sa si-l cumpere, insa doamnele si domnisoarele mai trebuie sa isi indrepte atentia si spre diferite alte produse cosmetice, precum farduri, pudra, ruj, dermatograf, iar exemplele pot continua.

0 Shares
You May Also Like