Ce este electrostimularea musculara?

Ce este electrostimularea musculara?

0 Shares
0
0
0

Electrostimularea musculara (EMS) este o tehnologie care a inceput sa de dezvolte foarte mult undeva pe la inceputul anilor 1970, atunci cand a fost utilizata in mod special pentru astronautii care aveau nevoie de o punere rapida in forma a musculaturii dupa ce se intorceau din calatoriile pe care le efectuau in spatiu.

De atunci si pana in prezent, s-au facut o multime de studii cercetari si experimente, iaraceasta tehnologie a avansat foarte – foarte mult, ajungand in zilele noastre sa ofere rezultate cu adevarat incredibile incredibile.

Ce este electrostimularea musculara?

De fapt, electrostimularea este considerata in zilele noastre a fi un fel de fitness intensiv, realizat cu aparatura achizitionata de pe www.UtilariSaloane.ro, dat fiind faptul ca expertii au efectuat mai multe studii si au ajuns la concluzia ca 45 de minute de electrostimulare sunt echivalentul a 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere.

Acesta este si motivul pentru care efectele electrostimularii musculare sunt vizibile intr-un timp record, astfel ca uneori chiar si dupa prima sedinta se pot pierde intre 1-4 centimetri, in cazul persoanelor care se confrunta cu un surplus mai mare de greutate.

Mai mult decat atat, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin incep sa isi capete rapid fermtatea in timp ce grasimile din organism sunt eliminate.

In plus pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc contribuie decisiv la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea este foarte importanta pentru organism dat fiind faptul ca ea este cea care creste metabolismul, imbunatateste circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, iar din acest motiv electrostimularea musculara este considerata a fi un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Important de precizat este faptul ca dupa efectuarea unui astfel de tratament, slabirea in kilograme nu este foarte vizibila, pentru ca scade procentul masei grase din corp si creste procentul masei musculare.

Ceea ce este insa vizibil cu adevarat, este pierderea in centimetri, iar pentru multe persoane acest rezultat este unul fantastic. Primele efecte vizibile apar in cel mai rau caz dupa cea de a cincea sedinta, insa dupa un tratament care se desfasoara pe durata a 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri cu adevarat impresionanta, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Un alt detaliu foarte important este acela ca dupa finalizarea unui tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine in mod sigur un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Singurul lucru de care trebuie sa tina cont cei care isi doresc sa urmeze un asemenea tratament este acela ca electrostimularea este un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, si cu o frecventa de cel putin 3 sedinte efectuate pe saptamana.

Aparatele speciale folosite in cadrul acestui tratament au programe pentru a trata toate zonele-problema, cum ar fi zona abdominala de exemplu, zona feselor si zona soldurilor.

Un aparat pentru electrostimulare are si programe pentru a trata celulita, programe pentru tonifiere, programe pentru drenaj limfatic, pentru relaxare, program de slabire rapida (fast-slim), programe de lifting facial nechirurgical, ridicare sani si nu in ultimul rand, programe de definire musculara.

 

0 Shares
You May Also Like