Ce costuri platiti daca gadgeturile nu mai sunt in garantie?

0 Shares
0
0
0

Service gsm Bucuresti ofera cele mai diverse servicii de reparatii pentru cateva defectiuni posibile ale gadgeturilor dumneavoastra la preturi diferite in functie de defectiune.

De exemplu, repararea sau inlocuirea touchscreen-ului se face cu costuri relativ mici, sau inlocuirea acumulatorilor la preturile unui acumulator nou, inlocuirea prin lipire a butonului Power sau a butonului de Volum cu preturi mici, resoftarea sau updatarea softului sau a aplicatiilor cu costuri avantajoase, etc.

Dar daca nu mai aveti garantie si aveti una dintre problemele de mai sus legate de functionarea unui gadget care trebuie remediata, va ganditi mai intai cat trebuie sa platiti pentru remedierile necesare. Costurile depind de defectiune si de firma de service. Insa in cazul in care gadgetul nu mai este in garantie, pretul reparatiei va acoperi tipul de reparatie solicitata.

Puteti afla costul pentru remedierea solicitata printr-un formular online pe care il completati, unde veti oferi detalii despre problema pe care o are gadgetul dumneavoastra, service gsm Bucuresti va va contacta si veti primi informatii despre costuri. Service-ul are pe stoc piese sau accesorii pentru inlocuirea celor defecte, dar piesele de schimb au fost transportate de la producatori cu niste costuri care se vor regasi in pretul reparatiilor, daca nu mai sunteti in garantie.

In afara garantiei, orice gadget poate fi remediat cu costuri relativ mici, si daca v-ati gandit sa achizitionati un gadget nou, totusi mai intai trebuie sa va ganditi ca in niciun caz costurile reparatiilor nu vor depasi pretul de achizitie al unui smartphone nou, deci este mai bine este sa prelungiti perioada in care il puteti folosi pe cel vechi.

Daca insa gadgetul dumneavoastra are o problema in functionare, mai intai veti apela la service gsm Bucuresti. Apelati cu maxima incredere la o firma de reparatii autorizata si in situatia in care gadgetul nu mai este in garantie, pentru ca preturile nu sunt atat de mari in afara garantiei, trebuie sa investiti in reparatia si intretinerea acestuia.

Nu va faceti griji prea mari ca nu mai aveti garantie la gadget, pentru ca ofertele service-urilor gsm autorizate este avantajoasa.

Ce este cel mai important este sa stiti ca orice reparatie in service-urile gsm vor fi prestate de catre profesionistii angajati in aceste firme de reparatii autorizate, acestia va vor explica toate conditiile, daca nu mai sunteti in garantie, costurile nu vor fi mari, in functie de defectiunea gagdetului, prin urmare, trebuie sa fiti dispus sa va reparati imediat gadgetul, si sa nu va ganditi doar ca nu mai sunteti in garantie si ar fi mai bine sa cumparati un gadget nou.

Un gadget nou inseamna pret mult mai mare, nu se merita sa nu incercati sa duceti gadgetul defect in service, si apoi daca nu se mai poate face nimic, sa achizitionati un gadget nou.

Serviceurile gsm din Bucuresti va ofera toate detaliile legate de reparatia oricarui gadget in afara garantiei, si mai ales detalii ale costurilor implicate, fiind un partener de incredere in servisare si redarea functionalitatii.

 

0 Shares
You May Also Like