Ce ai nevoie pentru un somn mai bun? Un fotoliu de masaj

0 Shares
0
0
0

Zilnic ne simtim epuizati de atatea griji, de munca, de stres si de multi alti factori. Nu mereu avem timp sa mancam sanatos ca sa avem energie, nu mereu ne ajuta cafeaua si inevitabil dupa ore intregi de stat la birou sau poate lucru fizic ostenitor, totul incepe sa se resimta in fiecare parte a corpului.

Psihicul de degradeaza odata cu durerile acumulate in muschi si articulatii, devenim irascibili, depresivi, anxiosi si abia astepti sa vina weekend-ul. Despre somn ce sa mai spunem, insomniile apar negresit atunci cand corpul nu este relaxat, in dureri, pentru ca pur si simplu nu poti deveni confortabil oricum ai sta.

Ori asta nu e viata. Viata nu este facuta ca sa spui ca abia astepti weekend-ul. De ce sa nu te simti bine in fiecare zi? De ce sa nu dormi adanc, ca pe cel mai pufos nor in fiecare noapte? De ce sa nu faci o schimbare radicala vietii tale cu ajutorul unui fotoliu Masatto? Toate aceste de ce-uri au un singur raspuns. Sanatatea ta se va imbunatati garantat, de la interior spre exterior, cu fiecare masaj facut intr-un astfel de fotoliu marca Masatto.

Fotoliul Divina – alegerea de top

Divina isi merita cu prisosinta numele. Este un fotoliu de masaj de o frumusete ireprosabila, un fotoliu al tehnologiei si inovatiei, al relaxarii profunde, al confortului absolut. Divina invata corpul ocupantului de cum se aseaza in el. Acest fotoliu initiaza tehnologia de scanare a corpului, adaptand programul de masaj dorit si rolele in functie de dimensiunile tale. O tehnologie ce nu o intalnesti oriunde in viata cotidiana.

Precizia sa este una uimitoare, programele variate, presetate sau le poti personaliza manual. Poti alege intre tehnici de shiatsu, stretching thailandez in tot corpul, taponament, framantare si masaj dual sau chiar masarea unui punct fix, chiar acolo unde te doare.

Fotoliul este creat din materiale calitative, piele ecologica antibacteriana, elastica si rezistenta. Dispune de iluminat LED, sistem surround si muzica prin bluetooth, pad cu touch screen de pe care poti controla programele, chiar si tehnologie de incarcare a telefonului wireless, prin inductie electromagnetica.

Cu ce te mai surprinde Divina

Fiind singurul existent cu 2 mecanisme de masaj 4D pentru spate, merita cu adevarat sa faca parte din gama Relaxury. Dispune chiar si de sistem Zero Gravity, iar corpul iti este adus intr-un unghi perfect, presiunea de pe coloana disparand, simtind starea de imponderabilitate ca astronautii.

Masajul devine astfel mai eficient si il vei simti mult mai bine. Fotoliul dispune chiar si de o extensie pentru masajul talpilor, care sunt bine cunoscute ca avand numeroase puncte reflexogene, locul prin care se elimina o buna parte din toxinele acumulate in organism.

Toate acestea si multe altele despre Divina le poti descoperi pe www.masatto.ro. Calitatea vietii tale si a somnului poate fi schimbata complet daca ii permiti Divinei sa faca parte din casa ta. Poti testa fotoliul in showroom sau chiar la tine acasa, 30 de zile, gratuit.

0 Shares
You May Also Like