Cauze generale ale caderii parului

Cauze generale ale caderii parului

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai neplacute situatii pentru o femeie, cu siguranta este ca dimineata cand se trezeste, sa observe pe perna ca are o multime de fire de par cazute peste noapte.

Deasemenea, sunt o multime de femei care dupa ce isi spala si isi usuca parul, observa faptul ca o multime de fire de par le-au cazut, si se intreaba care ar fi motivul pentru care le cade parul.

Cauze generale ale caderii parului

Ei bine, in conditiile in care femeile constata faptul ca in fiecare zi, numarul firelor de par pe care il pierd, este cuprins undeva intre 60 si 100 de fire, atunci ele nu trebuie sa intre in panica, pentru ca dupa spusele specialistilor acest lucru este firesc.

Trebuie insa mentionat faptul ca sunt o multime de situatii in care anumite femei observa faptul ca lor le cad mult mai multe fire de par in fiecare zi, iar pentru ele aceasta situatie incepe sa devina din ce in ce mai neplacuta.

Referitor la caderea acestor fire de par, trebuie precizat faptul ca sunt o multime de femei care habar nu ai din ce motive le cad firele de par, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre acest aspect.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca firele de par trebuiesc sa aiba foliculul foarte bine hranit cu oxigen si nutrienti, iar aici amintim proteinele, mineralele si vitaminele. In cazul in care acesti nutrienti ajung unde la folicul, atunci firul de par nu are nici o problema, insa in caz contrar, se va ajunge la caderea firului de par.

Un alt motiv datorita caruia o multime de femei, dar si barbati se confrunta cu aceasta problema destul de deranjanta, este legate de alegerea unui regim alimentar nesanatos. De multe ori mancarea poate sa afecteze chiar si firul de par, asa ca persoanele care isi doresc sa scape de aceasta problema, trebuie sa manance sanatos. Cu cat se vor consuma mai multe proteine, minerale si vitamine, cu atat va fi mai bine si pentru firul de par.

Sunt o multime de femei, care se plang de faptul ca le cade parul, insa ele folosesc in continuare vopsele de par, decoloranti, ceara sau spuma pentru par, ori fixativ. Ei bine, toate aceste produse cosmetic sunt ideale pentru a fi folosite ocazional, insa folosirea lor excesiva poate sa duca pana la caderea parului.

Chiar si folosirea unor aparate precum placa pentru intins parul, sau folosirea ondulatorului in mod excesiv pot cauza caderea parului, asa ca trebuie tinut cont si de aceste aspecte.

Ei bine, persoanele care nu vor sa mearga la medic inca de cand observa ca le cad multe fire de par, pot incepe sa foloseasca produse naturale par, iar in acest fel vor putea sa observe daca tratamentul impotriva caderii parului are rezultat.

In cazul in care problema nu este rezolvata de aceste probleme, s-ar putea ca persoanele respective sa sufere de anumite boli, asa ca ar trebui sa mearga cat mai rapid la medic pentru a-si face un set de analize.

0 Shares
You May Also Like